Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ono jest, al ne verujem da je zbog toga....
комсополита је дебела и мала, и носи џастин бибер хипстер цваје, има плаву косу и розе старке
ahahahahahaa
meni još nije jasna ta zorica tomić...gde je bre ovaj fender da objasni ovo!
Еве ме, стизам. :))))
Па пошто сви говоре: "Космо је старија жена... Космо је старија жена", ја сам претпоставио да је то жена која има између 50 и 60 година, да је високо образована, проевропски оријентисана, али да воли Србију, да је из Београда, али да често путује. Пошто Мирјана Бобић - Мојсиловић је последњих година више била везана послом за Србију и Београд, док је Зорица Томић радила у Паризу, између те две особе ми је на памет пала ова друга. Ето зашто. Мада опет, слушао сам скоро Борине песме па је могуће да је то разлог зашто су ми те две жене пале на памет.
Kao vase avatare
Је л' ме замишљаш са 3 или 4 магнета? :)))))))
много си промашио ал ајде да не откривам све рећићу само за висину и листове, листови и уопште ноге ми јебу, да се разумеш мало у борење знао би колико је доњи део битан и колико се буџи због кретања, кикова итд...
Човеку старом 70 и кусур година који се целог
живота бавио сточарством, тачније овчарством,
држава одлучи да помогне у додели пензије која
би му била довољна да преживи.
Једна новинарка га је том приликом замолила да
јој исприча један део свог живота који никад неће заборавити, и који му је остао и остаће у сећању
за живота. Старац започе причу: “Било ми је 20 и нека кад
сам наишао на куче у шуми узео га себи и
присвојио. Пролазили су месеци и комшије ми
почеше говорити да све више личи на вучицу и
да је се требам решити. Био сам млад и нисам
никога хтео слушати, била ми је привржена, где год да сам ишао ишла би са мном и чекала ме. И
прошле су и године… Једног дана кад сам био мало прилегао кроз сан
сам чуо неку буку, режање и цвиљење, док сам
дошао себи и устао, све је утихнуло, изашао сам
напоље и угледао читаво стадо оваца поклано, а
вучица сва у крви седи и гледа право ка мени
мало од страха мало од беса. Утрчао сам у кућу, узео пушку и убио је на лицу места.
Нисам знао шта да радим са овцама па сам позвао
комшије да их однесу док се месо још није
укварило.
Склањањем оваца, међу њима смо пронашли три
заклана одрасла вука и тек тад сам схватио шта сам урадио! Поука: Није увек све као што изгледа – Никада не
процењујте људе и ситуације на основу онога
што видите на први поглед.
Па пошто сви говоре: "Космо је старија жена... Космо је старија жена", ја сам претпоставио да је то жена која има између 50 и 60 година, да је високо образована, проевропски оријентисана, али да воли Србију, да је из Београда, али да често путује. Пошто Мирјана Бобић - Мојсиловић је последњих година више била везана послом за Србију и Београд, док је Зорица Томић радила у Паризу, између те две особе ми је на памет пала ова друга. Ето зашто. Мада опет, слушао сам скоро Борине песме па је могуће да је то разлог зашто су ми те две жене пале на памет.
ne valja ti toliko da slušaš boru.
imam 35 godina( to starija žena je zbog vaših godina, većina je tek prešla dvadesetu),nisam visoko obrazovana-imam samo srednju školu, nisam proevropski orijentisana-naprotiv,nisam iz beograda, slabo putujem i nikad u životu nisam bila u parizu.
pa ti si potpuno omašio.
prilično sam alergična i na zoricu i na sestru joj...al biću fina i sve ovo ću da shvatim kao kompliment.
Којих наших година?
a ti to da ja tebe opišem?
imaš dvajes dve-tri, studiraš nešto u čemu se ne pronalaziš...nagovorili te da upišeš nešto isplativo i praktično, a ti si talenat za nešto što je u srbiji neperspektivno.
svoj revolt reflektuješ tako što se baviš muzikom?
jesam blizu?
Углавном тачно, али омашила си године. И то много. Не знам да ли то да схватим као комплимент или да се забринем. Уствари, мислим да би требало да се забринем. И то много.
JA ZAMIŠLJAM ŠOMIJA KAO PETOKOLONAŠA XAXAXAXAXA
imaš 19 godina?
Само ми ти дели комплименте, видим ја да је време да се променим. Лемаја ми још зимус објаснила лепо неке ствари.
šta ti rekla lemaja?
da se ogradim odma', možda bi bilo drugačije mišljenje da sam ti čitala šta pišeš.
kad nađem vremena da iščitam, napisaću drugi opis.
Godine nisu problem
aaaaa ušla sam na profil...ti si '82? pa i nisam mnogo omašila...
kosmopolita je keva. obrazovana keva, sa nekim ekonomskim. ali keva.
И ја сам много омашио. Или си ти много зрелија од мене или сам ја превише инфантилан. Пре ће бити ово друго.
zrelija malo sutra....al sam ja znala sva slova kad si se ti rodio, sama vezivala pertle...
definicije su ti ili krateži ili eseji, jebemumater, baš će da mi treba živaca da čitam, ne mogu večeras.
atife, al ti bilo teško da ukapiraš, svako malo pominjem moju decu...
e, a ja ti pratim postove, jebalo ježa. ionako ste ti, natnat, lemaja i vangoga ista osoba.