Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
У, јбт... Па мене мрзи да направим и један дупли профил, а камоли још 3 или 4.
ahahahahah koji si ti car...ovo ću itekako da shvatim kao kompliment.
a možda si ti mislio keva u drugom smislu?
kao matora tetkica u školi?
ma jok. keva.
keva-majka? a što ekonomski?
ja veze nemam sa matematikom, u srednjoj imala matematiku samo dve godine i ni to nisam imala pojma...
sreća pa sam iz stručnih predmeta imala odlične ocene, pa mi matematičarka poklanjala...
ni ekonomisti nemaju veze sa matematikom, ako cemo realno. Ali nekako imam utisak da si kao sluzbenica neka, ne salterusa fazon, ali kao osekretarica. neam pojma sto.
ma jooook..
ma Atife de Lemaja i Natnat, one su drugo.
Možda vangoga, vučica i kosmopolita i ćerke im smorka i nebitna.
Pošto Agi ne ume da ceni moje gestove, valja sa'vatati drugog moda da mi odabere defku...
Dakle, SMare... Moče od 27-28 godina, visine skoro 190cm i 110kg čistih mišića... Crne kose i tamno smeđih očiju, sa onom jebačkom bradicom od 3 dana.
Izuzetno zgodan i razvijen, sa širinom od 1,5m u leđima, ramenima (Musculus deltoideus) veličine glave, a pločicama na stomaku ko onim što ja imam u wcu, keramičkim... Vene pršte na sve strane, Ollanik bi ubio za jednu takvu...
Inače, veoma radno i vredno momče, uprkos tome što je Crnogorac. Pošten i večito nasmejan mladić, koji kad se osmehne, oči zasijaju, a ispod punih usana se pomaljaju dva niza savršeno belih zuba, kao lančići od bisera.
Devojke padaju pod nogama i svaka bi mu dala, al jebe ga to što već ima jednu koju voli...
I da, veoma inteligentan i načitan...
Jesam li nešto zaboravio?
Vejv strajks agen.
Vejvaro, nisi napisao kakve su mu gonade.
Jesu li mu ukusne gonade?
Rajder opisa Samrka kao homoseksualca iz predgrađa Sakramenta.
SMare, care, sad ga startuj!
Vejve, ja ga poznajem lično i ne bih ga mogao bolje opisati. Skidam kapu.
E jes vrag taj SMarko.
http://i2.asntown.net/h4/funny-pictures/5/swimwear/gay-man-looking-for-a-date-04.jpg
a bradica i niske bisera tj. bijelih zuba?
Исти оригинал ка' у опису, тотално.
Што вели Риха
:Д
Ништа од одабране, да си река' да сам распад и салоња, можда бих одабра' :)
PUSI GA CMARKO OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pokušao sam da izguglam nekog geja sa bradom, ali mi nije ni malo prijatno da posmatram slike dva mužjaka u intimnom činu ljubljenja, ili pak penetracije jednog u drugog. Stoga sam izabrao prvu s reda i obrisao histori za poslednji sat.
Smarko zar ti nisi 91? Lažeš narod da si isti iz opisa ccc.
TURSKA KAFO GODINE NIJESU PREPREKA ZA LJUBAV. MOGU LI TE ZAMOLITI DA JOŠ JEDNOM RAZMISLIŠ O NAMA?