Kako izgleda u realnosti?

1. paninara zamisljem ka standardnu crnogorcinu. neki porod mila djukanovica i sjola.

2. Ништа од одабране, да си река' да сам распад и салоња, можда бих одабра' :)

РАСПАДЕ И САЛОЊУ ЈЕДАН!!!

3. Sa specifičnim humorom za smisao :)

4. Smarko zar ti nisi 91? Lažeš narod da si isti iz opisa ccc.

Да, извињавам се, само је годиште погријешио :Д

5. Zamišljam GTD-a kao golfa dvojku. Crvenog.

6. Tursku kafu zamišljam kao slatku kafu, pravi šerbet, sa urmašicom.

7. има л ође мојих описа?

8. a ko si ti?

9. Ovaj iznad,Jamajka, kratku kosu, nema bradu, visina 175, težina 70 ili manje, nosi skejterke, mrzi navijače, voli kuvanu hranu, popiti isto ali sportom se bavi. Devojke nema ali biće polako. Uči solidno.

10. O'š da kažeš da si derpe iz Sakramenta? :p
    Pani hani, kak'a slatka kafa, fuj.

11. majku vam boziju, ja sve suptilno postujem na temi, a mene niko ne zamislja. cak ni mesja. duvajte ga purgeri.

12. a ko si ti?

нем појма ни ја сам

13. Ovaj iznad,Jamajka, kratku kosu, nema bradu, visina 175, težina 70 ili manje, nosi skejterke, mrzi navijače, voli kuvanu hranu, popiti isto ali sportom se bavi. Devojke nema ali biće polako. Uči solidno.

Јеоте корнелије, све си погодио сем висине, невероватно матори хахахаха... 5-10 центиметара сам виши, мала брадица...

14. Знамо све, праћен си јебига. Мислио сам да си низак дечко. Види се кроз дефке какав си.

15. Pani hani, kak'a slatka kafa, fuj.

ja volim slatku kafu, kao što si ti a tebi bih skuvao jaču, kao što sam ja!

16. Atif- vehabija sa bradom bez brkova, nosi čalmu dok je na Vuki, uzvikujući ime Allahovo svaki put kada uleti u neki virtuelni obračun sa Vukajlijašima. Pozadina na desktopu mu je zastava Saudijske Arabije. Krišom tamani slaninu na tavanu štale, gde takođe i puši i pije, i radi druge stvari koje se kose sa naukom islama.

17. turska_kafa- mala pčelica Maja što mi liže obrijana jaja

18. Bobe; sa svakom promenom avatara fazoni su ti sve gluplji, je l' to spontano ili se trudiš?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.