Kako izgleda u realnosti?

1. Ćuti, bre, kokoško

2. Bobe; sa svakom promenom avatara fazoni su ti sve gluplji, je l' to spontano ili se trudiš?

ŽIVA SI VATRA, MALA!

3. Al ti je odgovor, a baš me zainteresovalo. Mora da ste ista osoba, takav humor se jednom rađa.

4. TURKIŠ AJ NA SLADOLED I MULINADU

5. Zamišljam sebe kao krompir.

6. Pošto Agi ne ume da ceni moje gestove, valja sa'vatati drugog moda da mi odabere defku...

Dakle, SMare... Moče od 27-28 godina, visine skoro 190cm i 110kg čistih mišića... Crne kose i tamno smeđih očiju, sa onom jebačkom bradicom od 3 dana.
    Izuzetno zgodan i razvijen, sa širinom od 1,5m u leđima, ramenima (Musculus deltoideus) veličine glave, a pločicama na stomaku ko onim što ja imam u wcu, keramičkim... Vene pršte na sve strane, Ollanik bi ubio za jednu takvu...

Inače, veoma radno i vredno momče, uprkos tome što je Crnogorac. Pošten i večito nasmejan mladić, koji kad se osmehne, oči zasijaju, a ispod punih usana se pomaljaju dva niza savršeno belih zuba, kao lančići od bisera.
    Devojke padaju pod nogama i svaka bi mu dala, al jebe ga to što već ima jednu koju voli...
    I da, veoma inteligentan i načitan...

Jesam li nešto zaboravio?

ti se toliko strastveno uvlacis,da je ocigledno da te to lozi

7. Smare, pa gde da nagrdim tako jedro i snažno momče. Soko naš :-)

Da, Olaniče, evo od momenta pisanja posta pa do sad sam drko (više od 3 sata), tako da mi je oteko kao Musculus Sternocleidomastoideus pomenutom modu kad zabaci glavu u stranu. :D

8. i ti ces nekome doktor da budes

9. Rajderu sam ti objašnjavao neki dan ponašanje po forumu jebem ti dan?

10. Da se nosiš u pičku materinu, i ti i ovi tvoji latinski nazivi! Ščuo!

11. Недо Бог да он буде доктор и да некоме одавде затреба његова помоћ.

12. vejv rajder da nisi ti živeo u parizu neko vreme (ne znam da li još uvek živiš)

13. Da, Olaniče, evo od momenta pisanja posta pa do sad sam drko (više od 3 sata), tako da mi je oteko kao Musculus Sternocleidomastoideus pomenutom modu kad zabaci glavu u stranu. :D

verujem ti hahhahahaha

14. Musculus Sternocleidomastoideus

nemoj da se frljaš sa latinskim nazivima mišića, kontraproduktivno je, deluješ još bednije...

15. Šta radi Vejv na pvt? AGItuje za odabranu!

16. Kosmo, prosvetli nas kako se zove taj mišíć kací tako pametna. :-)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.