Kako izgleda u realnosti?

1. Вејв Радеру , мене не занима што ови тебе исмевају , јер ја видим из твојих постова да си ти озбиљан студент медицине , па желим да те питам да ли је истина да је лоше по здравље да се пиша одмах после мастурбирања ?

2. zar je to moguce?

i ja sam mislila da nije, al iznenadi me svaki put...

3. Taman kad pomislim da Bob Rok postaje najveći zajebant na sajtu eto ga Vejv sa prepoznatljivim žanrom postova zvanim ''provokacija'' upakovanim za promenu u kvalitetniji sarkazam i izbrušeni cinizmom na genijalan način, suze su mi krenule od ovih postova. Interesantno kako se i krupnije zverke i doajeni sajta primaju na sve to. Bravo Vejvaro, majstoru.

4. Vidi i ovaj. Dobrog li sajta, vazda neka šega.

5. Kosmo, prosvetli nas kako se zove taj mišíć kací tako pametna. :-)

dečko, ja sam učila anatomiju i fiziologiju kad ti nisi ni bio u planu....
    dobro je napisan naziv, al se razbacuješ s tim što si naučio komplikovanu latinsku reč.
    jadno i bedno deluješ. pokušala sam već da ti kažem da batališ ovo, meni muka kad vidim da te čereče...

ali, avaj, tvoj mazohizam nema granice...

6. Izuzetno zgodan i razvijen, sa širinom od 1,5m u leđima, ramenima (Musculus deltoideus) veličine glave, a pločicama na stomaku ko onim što ja imam u wcu, keramičkim

plač. ugušiću se od smeha.

7. Kosmo što si stroga prema mlađahonom kolegi? Čemu takav istup.

8. žao mi, riho...preteraćete, on će da se obesi...vidiš da nije u vinkli dečko?
    de će vam duša...

9. dobih anonimnu dojavu da se priča o medicini ođe pa samo da uletim i napišem nešto:

nodulus valvulae semilunaris sinistrae ostium trunci pulmonalis

PS: Vidimo se poslije prvog, do tad sam offline ;) Prijatno veče.

10. Riho, ne vredjaj mi profesiju.
    Nisam ja tamo neka nižerazredna sestra koja prazni 'gusku' pacijentima... Ja se ipak školujem za lekara.

11. u čemu je problem, VejvRajder je tačno napisao ime mišića?

12. Вејв Рајдеру , не знаш одговор на моје питање ?

13. nikad od tebe lekar neće biti...
    zamisli budućeg lekara koga po nekom internet sajtu šutiraju ko retardirano dete?
    i treba da zauzme stav u vezi dijagnoze?
    strašno...

14. Ja ću bidnem doca. Tj sade sam 4. medicinske čkole, al Bože moj...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.