Little gift and hope

1. Podržavam akciju Pajko. Bravo za inicijativu!

2. inicijativa uvek! podrska?

3. Ne razumem zašto sajt treba da stane iza toga. Svako individualno ko može i želi da pomogne neka pomogne.

4. Pa gazda vidi ovako

dobijas ime vuke u medijima u pozitivnom kontextu

to bi trebalo da podstakne ljude da uplaćuju ktitore i pomognu razvijanju sajta.Razvijanje sajta znači više članova tj. potencijalnih ktitora...

5. Razvij ti, gazda, ovo za ktitore u CG, pa ću ja lako

6. Šta ja znam, malo mi je to ljigavo. Ovako je čisto, ktitori plaćaju server na kome radi sajt.

7. svemoguci :) ako ti ne vidis vezu sajta sa nekom ovakom akcijom predlazem lock...

8. Dobro gazda ako ti nije do toga da reorganizuješ sve nema veze.Mi ćemo otvoriti žiro-račun pa ćemo smisliti nešto...

9. Ma samo da se sakupe dobrovoljci da udele po sto dinara, ne moraju to biti ktitori, ili da zbog tog placanja dobijaju neke povlastice, vec samo da se sakupi novac, i uplati u humanitarne svrhe u ime sajta.
    EDIT: Sajt je vec postao poznat kao leglo dobre zebancije, zasto da ne bude poznat i po humanosti, kao sto je neko otvarao temu jer je trazio za nekog dobrovoljnog davaoca krvi, ili SES za onu zenu koja je bila i na televiziji.

10. Dajte već jedared taj broj :))

11. Nema niko dozvolu u ime sajta bilo šta da organizuje bez moje saglasnosti. Verujem da nije naivno organizovati humanitarni fond, treba pokazivati tok novca ko zna kome i sl. Ja nemam vremena za to a ne mogu da to poverim bilo kome s obzirom da bih ja snosio odgovornost za neku neregularnost.

12. Nema niko dozvolu u ime sajta bilo šta da organizuje bez moje saglasnosti.

To se podrazumeva, zato te ljudi i pitaju. Ovako pajko, lepni ti ovde broj na koji treba da se salje, pa ko 'oce nek salje.

13. Treba nafatati kajzena ako neko dobar snjim nek mu baci pp

znaci da si trazen iz tog razloga jer niko ne zeli da predstavi sajt bez tvog amin-a..

2.nema potrebe za bilo kakvim fondom ili bilo kakvim cimanjem ako je rec o donaciji tog tipa al se mora priznati da je malo ne ukusno raditi s'tudj novac.....

14. Povjeri to nekom modu koji ima vremena i ko je ozbiljan.... Korleoneu npr ako ima vremena

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.