Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Idem i ja, taman da ispratim Babu. Vozdra!

2. Kika ti da stvarno toliko jebeš, ne bi morao da se hvališ... Ili možda imaš neki kompleks... Otišla pa pa reme i Janko =*

3. Наташаааа :**

4. SAD ME JE BABA RAZOČARALA...

5. Jao, kum i Baba otišli zajedno da spavaju... <3

6. Ћао електро

7. AHAHAHAHHA REME ARČERU! :D

8. Zato što sam misliio da konta foru, a ona odmah napada Kiku. Kao Kika ne jebe. Ja vam ljudi kažem: kad jebeš, a ne pohvališ se, to je kao da nisi ni jebao. Da bi se računalo, moraš da kažeš jasno i glasno "JA JEBEM"!

9. Dobro veče ili jutro...:)

10. Evo nama forget. :)

11. ИВАНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

12. Evo me, društvo! :) Samo da vas obiđem, da vidim kako je bez mene :) Džanks, čestitam! :)

13. Фала :))

Шта има, дођеш једном у 3 дана.. ?

14. Kika boy

Zato što sam misliio da konta foru, a ona odmah napada Kiku. Kao Kika ne jebe. Ja vam ljudi kažem: kad jebeš, a ne pohvališ se, to je kao da nisi ni jebao. Da bi se računalo, moraš da kažeš jasno i glasno "JA JEBEM"!

Salila sam se sta se odma przis xD

Elektricar mi se izgubio negde usput tako da niko nikog nece spavati veceras :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.