Zato što sam misliio da konta foru, a ona odmah napada Kiku. Kao Kika ne jebe. Ja vam ljudi kažem: kad jebeš, a ne pohvališ se, to je kao da nisi ni jebao. Da bi se računalo, moraš da kažeš jasno i glasno "JA JEBEM"!
Zato što sam misliio da konta foru, a ona odmah napada Kiku. Kao Kika ne jebe. Ja vam ljudi kažem: kad jebeš, a ne pohvališ se, to je kao da nisi ni jebao. Da bi se računalo, moraš da kažeš jasno i glasno "JA JEBEM"!
Salila sam se sta se odma przis xD
Elektricar mi se izgubio negde usput tako da niko nikog nece spavati veceras :))
LAKU NOĆ NADŽAK!
Idem i ja, taman da ispratim Babu. Vozdra!
Kika ti da stvarno toliko jebeš, ne bi morao da se hvališ... Ili možda imaš neki kompleks... Otišla pa pa reme i Janko =*
Наташаааа :**
:* MWA MWA NADŽAK
SAD ME JE BABA RAZOČARALA...
Што ?
Jao, kum i Baba otišli zajedno da spavaju... <3
Ћао електро
DOKAZ DA ARČIM
http://img829.imageshack.us/img829/4969/arceri.jpg
AHAHAHAHHA REME ARČERU! :D
Dobro veče ili jutro...:)
Evo nama forget. :)
ИВАНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
DE SI NEZABORAVKAAAA :)
Ja RAZGLAVLJUJEM!
Evo me, društvo! :) Samo da vas obiđem, da vidim kako je bez mene :) Džanks, čestitam! :)
Фала :))
Шта има, дођеш једном у 3 дана.. ?
Salila sam se sta se odma przis xD
Elektricar mi se izgubio negde usput tako da niko nikog nece spavati veceras :))