Ja o Vitoru imam prilično visoko mišljenje, ali čovek nikad nije ispunio svoj potencijal. Čini mi se da se mnogo više bori srcem nego glavom. To ga je često koštalo. Ali u odnosu na Silvu ima prednost u brzini, snazi, a uz to je majstor BJJ-a. Ja navijam za njega! Po njemu sam i nazvao svog palamara!
Baba, ja onakve ribe zovem "TALAS"!
BURI! Jesi li ČITAO i KOMENTARISAO danas? :)
Šta fali onom gigantskom dupetu???
električar...znam... :)
Staklena,ala se složiše komentari...: ))
Уфф , тешко .......... па рецимо да је Витор комплетнији борац од Силве , али оно све је могуће .... ја ценим да Витор добија....
Си гледао ову борбу?Гокан се борио са сломљеном руком, само једну је користио у борби и добро се држао , али јебига , сломљена рука еј!
http://www.youtube.com/watch?v=1-bmH_88x-M
Znam da znaš. Kad sledeći put svratiš do tornja javi se. Možemo da slušamo ploče i tako te stvari.
СТАКЛЕНА ЈА БИРАМ ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Naravski, Gogo. :)
Šta fali dupetu? Pa ništa, udobno je, kontam.
dzankee me više ne voli xD
električar, misliš da gledamo filmove dok se ne istope boje? lolo
Ко ти то реко Шатана ?
NADŽAK JA BIRAM TEBE
Kume, je l' ja to imam kumu u najavi?
Može i to, mislim dok se neko prvi ne istopi. Pazi imam novi monitor 22 lololololo!
Ma vi ste meni kao deca koju nikad neću imati! Buahahaha
Ja o Vitoru imam prilično visoko mišljenje, ali čovek nikad nije ispunio svoj potencijal. Čini mi se da se mnogo više bori srcem nego glavom. To ga je često koštalo. Ali u odnosu na Silvu ima prednost u brzini, snazi, a uz to je majstor BJJ-a. Ja navijam za njega! Po njemu sam i nazvao svog palamara!
Ovaj fajt nisam gledao. Jebote...
Babo, nemoj da lomiš srce mom kumu, da ne bismo imale diskusiju! :) On je ozbiljan i punoletan mladić! I dobro izgleda, pride.
ЈА САМ ЗА ТАЈСОНА И ВАЛУЕВА, И КАСИЈУС КЛЕЈА
EJ ELEK ja sam pre tebe, na listi čekanja, oću d mi nadžak bude žena.
A ko je kum reme ili električar??? :))
Staklena, i ima novi "monitor" od 22! :))