Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Baba, ja onakve ribe zovem "TALAS"!

2. BURI! Jesi li ČITAO i KOMENTARISAO danas? :)

3. Šta fali onom gigantskom dupetu???

električar...znam... :)

4. Staklena,ala se složiše komentari...: ))

5. Уфф , тешко .......... па рецимо да је Витор комплетнији борац од Силве , али оно све је могуће .... ја ценим да Витор добија....

Си гледао ову борбу?Гокан се борио са сломљеном руком, само једну је користио у борби и добро се држао , али јебига , сломљена рука еј!

http://www.youtube.com/watch?v=1-bmH_88x-M

6. Znam da znaš. Kad sledeći put svratiš do tornja javi se. Možemo da slušamo ploče i tako te stvari.

7. СТАКЛЕНА ЈА БИРАМ ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8. Naravski, Gogo. :)

Šta fali dupetu? Pa ništa, udobno je, kontam.

9. dzankee me više ne voli xD

električar, misliš da gledamo filmove dok se ne istope boje? lolo

10. Ко ти то реко Шатана ?

11. Kume, je l' ja to imam kumu u najavi?

12. Može i to, mislim dok se neko prvi ne istopi. Pazi imam novi monitor 22 lololololo!

13. Ma vi ste meni kao deca koju nikad neću imati! Buahahaha

14. Ja o Vitoru imam prilično visoko mišljenje, ali čovek nikad nije ispunio svoj potencijal. Čini mi se da se mnogo više bori srcem nego glavom. To ga je često koštalo. Ali u odnosu na Silvu ima prednost u brzini, snazi, a uz to je majstor BJJ-a. Ja navijam za njega! Po njemu sam i nazvao svog palamara!

Ovaj fajt nisam gledao. Jebote...

15. Babo, nemoj da lomiš srce mom kumu, da ne bismo imale diskusiju! :) On je ozbiljan i punoletan mladić! I dobro izgleda, pride.

16. ЈА САМ ЗА ТАЈСОНА И ВАЛУЕВА, И КАСИЈУС КЛЕЈА

17. EJ ELEK ja sam pre tebe, na listi čekanja, oću d mi nadžak bude žena.

18. A ko je kum reme ili električar??? :))

19. Staklena, i ima novi "monitor" od 22! :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.