Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kod mene se sve metaboliše, koliko god kalorija i masnoće požderao :) a doktorica kaže da sam zdrav kao konj...
To je zato što imaš brz metabolizam, a ja nisam te sreće, pa moram da pazim. :)
Staklena, radiš trbušnjake?
Slabo, lenja sam. :) Ali planiram da se aktiviram, i to uskoro. Trbušnjake zbog kičme, prvenstveno.
Ne valja, oće da štipa... :)
Pa jel nije to mogao neko drugi? :)
Jes, brz metabolizam pa ne mogu da nabacim masu nikako... Zato su me roditelji i poslali na faks, da me menza hrani... Moram da krenem na neku borilačku vještinu kao Kika, onda ću i ja da jebem...
: pušta prigodnu muziku - Žene, dođite na mene, dođite na meneeee! :
Ja imam period kada mi se ništa ne jede, ali i onaj drugi, žderački... Taman da neutrališe onaj prvi! :)
Nećeš se ti 'leba najesti u menzi... :)
http://www.youtube.com/watch?v=7fD2UNjStJk
Jacka, pa niko neće. Svi su zli prema Kiki...
ЈАНКО СЕ ВРАТИЈО
Ijao, mukice moja... Kakvi su to ljudi.
Dođi di kod mene... :)
staklena, menza je samo paravan... redovno idem po ručkovima kod drugarica, i kod drugova, kad im mama kuva :)
EDIT: messalino, sad moram da pustim TAP-ovce :D
Још није закључано ауу
Кика прочито сам ти све дефке...
Стаклена , ти си на реду....
Loki.... ti li si????
Laki, ja sam tebi pročitao nekoliko strana. Ostale ću kasnije..
Jacka, jedino si ti dobra prema meni...
To je druga stvar... :) Dobro sam upoznata sa blagodetima koje menza može da ponudi, pa iz iskustva pričam. :)
Džanki se vratio, L@ki se vratio...
Mora da vodim evidenciju! Pišem neopravdane! :)