Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Auuuuu Laki udara na čežnju ovim gifovima! :)

2. ĐINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

3. Brate nju samo možeš da upucaš. I to ako je okrenuta leđima, inače brza je ko Dok Holidej.

4. Laki, nisam. Imam mnogo dužu kosu. ;)

5. Као златокоса.Ел она беше имала толику косу да је пустила са врха дворца да се принц попне уз њу?

6. Dužu kosu Laki, ali od ostalog pribora sve je tu hahahaha.

7. Staklena, nevaljala si i kraj! Znaš ti zašto..

KAKO BIH RAZVALIO OVU ĐINU KARANO!!!!!!!!!!!!!!!!1

8. Ја би то јебо Сале

9. Кика, кад смо већ код ње подсетих се....Да ли те нека риба терала да је удараш док је пампрчиш?Мене једна будала летос терала , ја као нећу у себи се мислим " бежи бре будало пусти ме да јебем ко човек" , ја ајд кад навалила пљас , она оће јаче ,пљас! она још јаче.......крајњи резултат је био да сам је последњи пут одвалио у слепоочницу скоро се онесвестила и тела је још , ја устанем и одем , боли ме курац хахахахаха

10. DŽANKI, SVI BI TO JEBALI!

11. Занимљиво искуство хахахахахахаах

ја то никад нисам радио, још сам млад за то

12. Zato je ćebe konza, ne čuješ je.

13. Samo vas gledam i mislim se dokle...

14. Laki, nije me terala da je bijem po faci, ali sam imao jednu što je volela dosta grubo. Davio sam je, lupao po dupetu, čupao za kosu...

15. мени у ПВТ пише да ми је све поруке слао Каизен........

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.