Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Здраво НАААААТНАААААТ

2. Који је краљ Шиба еј , човеку треба подигнути споменик , хахахаха

3. Pa to što je bacio u ogradu.

4. СПОМЕНИК, но кој курац

5. Treba, Laki. hahahahha
    Ma... kad bih sad počeo da ti pričam na kakve smo sve ideje on i ja dolazili...

6. Potpuno ti verujem.

7. Meni ipak nije normalno za neku malu ogrebotinu da bacim devojku u trnje da se sva izgrebe...

8. ахахахахахах

9. Pa ti reče živa ograda, to nije isto što i trnje. Ali mora da je bila neka krampulja...

10. Natnat, živa ograda je oštra. Isto je kao i trnje.

11. Odoh ipak. Vidimo se sutra...
    Laku noć momci!

12. Сви ми имамо неког таквог пријатеља , када би се ја и моја два најбоља ортака, а поготово једна од њих двојице, нашли заједно у доколици, ауууууу , оно је за психијатрију лагано ......то је брука, да је оно неко снимао ,реално................. :)))

13. Telefon...šta sam propustila?

14. Laku noć nat. Oterasmo i zadnju žensku.

15. Ћао натнат

16. Staklena, propustila si nešto mnogo važno!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.