Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A to je napisao na fejsu? Znači, poligamija... Ništa, razvodim se...
Ма ја гледам Ивана нека, ал рече ти да имаш 50 кила, па реко, нема шансе да је ово ФМН
http://www.youtube.com/watch?v=-pffYEIgCOs&feature=related
Kako si ti sve upamtio, jao, jao... :))
Наравно :)))
Како иду испити ?
Ma, sve kul, prošli su :) Izašla na 2 od 4, zadovoljna sam :)
ЧЕСТИТАМ
Hvala :) Kako ti, ima neka devojčica? :)
Раскинуо данас...са једном '92
samo 18 ima? Razočarao si me Džanki.
Јес реме, једна од млађих..
Reme, to tvoje godište :))
Pojaviće se druga, Džanks, ne brini... Ako već nije ;)
Није још, ја бих неку старију
ništa, ja sam razočaran. A što se mladosti tiče, moram da ti kažem nešto. OD BIRAČA NEMA JEBAČA!
Ко измисли ту глупост, не би ја неку милфару, него неку између
A voliš starije? :)
Nema veze, nego to je zbog toga što ne juriš svoje godište.
Je li a koliko si devojaka imao?
Наравно, па нећу да будем у вези са 96-тим јебо те, онако, 3,4, године старије, ако не и више
ЕДИТ: Реме, откад се рачуна ?
Od početka 20-og veka pa do danas.