elek gledaj, reme je meni jako drag ali on je za mene dete, dobro je pa i ti dolaziš a nisi toliko mlađi znači muvam tebe, kontaš? ja to tako direktno xD
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Upravo ukapirah da mi je ovo 3333 post. Malopre sam se zajebao kad sam pisao broj postova na forumu.
Ko ako se ne smuva elek?
reme nemoj da me razočarate ti i Baba, ne želim pandu na avataru, naročito ne roze boje.
kika u 6 :) baba moze neki vic da se i mi malo smejemo??
elek gledaj, reme je meni jako drag ali on je za mene dete, dobro je pa i ti dolaziš a nisi toliko mlađi znači muvam tebe, kontaš? ja to tako direktno xD
Znaš kako, Matrikse? Moraću prvo da nađem nekoga da polije mene u 6, pa ću ja tebe. Može?
Hahahahah Nadžak ja sutra dolazim na etf čisto da se smuvamo sutra a ne u subotu, da bi elek stavio roze pandu na avatar :) <3
Kика, пвт. :)
ma moze kika, aj ljudi laku noc :)
elek se preplašio i ućutao i neće da dođe :))
elek ali ti mi se sviiiđaaaaš!!!!
Kuš more
http://www.freakygaming.com/gallery/game_wallpapers/dota_allstars/pandaren_brewmaster.jpg
Nadžak, ja sam bre piletina za tebe, pitaj eleka kaki sam lep. Jak, mlad i glup. A još i treniram ono govno.
Лаку ноћ, Матрикс!
Елек, где побеже сад? :))
Ma džabe reme on mi se sviđa...
Jbg...ali on i dalje ne reaguje...
dobro veče
Ahaha bio sam na reanimaciji, sad sam OK.
Nego ta panda mi je jako smešna, zato što je alkos, vuče neko bure sa rakijom.
Добро вече! :)
De si Buri, viš ti ovo?
Ahaha bio sam na reanimaciji, sad sam OK.
Kjuuut!!! Poješću te živooog!!! :P
1000