Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
1-Hugočavez
Ima dobre definicije,odmeren,daje godine na pravima jedan za jedan a ne bi se iznenadio da ga vidim u kladži.Pravi izbor.
2-mylyca
Ima kliker,mnogo je aktivna,ima net muda,neće se bahatiti i kurčiti kada postane mod jer taj njen cocky stav u biti ne potiče iz kompleksa niže vrednosti.
3-Nemam pojma,Mačkasti možda,izvrstan autor,još bolji čovek.
Vidim da me je nekolicina predložila i zahvaljujem se, ali nemojte deco više, ko Boga vas molim!
Deco :)))
Pa reci Mess, zar nije?
Natnat hvali ti za ono "deco!" :-)
Ajde da nov moderator bude dobar cika koji ce da ispalamudi kaizena da ukloni mogucnost stavljanja gifa na avatar .
Децооо??? :))
Натнат дефинитивно за модератора!
Nidžo, kad pre stiže kući?!?
Kažem ja lepo, treba neko ko će da bude Jautoritet, da zamaše prutićem. Ne znam šta hvali tome.
e leksi, tako već može :)
1) Muluca
2) Frenki
3) Straja
Имам питање. Молим за реч.
ДОБИО СИ ЈЕ
Хвала придругови и другаричите се!
А да ли се то модеви отпушћају или се додавају?
Додавају, што би се отпушћали?
Чудни су путеви каизенови.
Samo žene za modove, da banuju u pauzi između razvijanja pita i motanja sarme...
1. ZykloN
2. Jovičić
3. nista
Ja baš mislim da bi Milica bila dobar moderator. Ona bi tačno znala koja definicija ili poster su za brisanje, koja tema za zakjlučavanje, koji autor za banovanje itd., a sve uz pomoć jednostavne i brze izrade natalne karte gore spomenutih pojmova.
Milice, ovo ti nikad reka' nisam: Volim te! Platonski, ali ipak.
Znam, videla sam ti u horoskopu :) Mislim, to da mi nisi nikad rekao.
A ovo da me voliš platonski, to dobro. Nisam ni mislila da će da mi se posreći drugačije :)
1. Gamby
2. Francky Delevra
3. Facafacaa
Pošto mi brišete postove sumiraću
1. Penzioner /eks Nikola SS/
2. Milica
3. Mara Munja
samo ne shvatam zašto ne dozvoljavate da se nabroje još neka imena u nastavku u slučaju da ste vi sami/modovi/ imali neke druge predloge. Trebate nabrojati ljude koji dolaze u obzir pa da glasamo između vaših predloženih a ne ovako.