ИЗБОРИ 2011: Предложите нове модераторе

1. gamby, vehbija, cepač atoma (mada njega nema na sajtu u poslednje vreme)

2. -Gamby
    -Atom
    -Frenki

3. Neka je i šala i pošalica ali gamby je ikona sajta tako da je on i za mene na prvom mestu. Ono što neko reče možda treba pozvati ozbiljnije ljude ako imaju vremena, eto i taj cepač atoma se čini kao ozbiljan lik. Dalje, Duncan bi bio dobar animator foruma i četa takoda on je na trećem mestu.

(da se bira mod za muzički sajt predložio bih Virtuala, zna čoek), hmm .... eto ideje.

4. Mene za moderatora! Obećavam da neću ništa raditi i da ćete me mrzeti!

Edit; Šalu na stranu.

jNy ili kako se već sad zove.

NarYa

Kafka

5. Bez nekog posebnog reda, Groucho_Marx, mylyca i merci.

6. - Straja
    - Gamby
    - Jovičić

7. Merci
    Znji
    Mulca

8. Carini glasovi idu ziljavim, patetičnim, iskompeksiranim, napaćenim, isfrustriranim, nerealnim pičkama od ljudi koji sve to zapravo nisu:

1.Javio aka zavisnik - jer je najpametniji od sve dece, druži i se ziljkošima i sa kulerima, čovek zna šta valja i ne prodaje svoje ja zarad virtuelnih poena.

2.SMarko - poprilično razuman lik, slobodnog uma, ima stila za iskrenu zajebanciju, smeje se ziljavcima a i realno najlepši je lik...

2.Fejsbukmanijak - čoek piše dobre definicije, iskreno je zapaljen za ovaj sajt a mnogo mu i doprinosi, vadi sleng iz govana i septičkih jama, stalno ga promoviše i tako to....

Mislim da Džimi pogrešio na početku kada je rekao da su pravila jasna jer je očito da su gomila likova glasali za svog najomiljenijeg autora a ne autora koji bi ok izvršavao mod funkciju.

Dankana ne predlažem jer je jasno da čoek neće da bude mod!

9. bag, ne mogu da vidim profile a nisam siguran da li su vec moderatori. ako jesu uskace rezerva

dalje idu dalje iduuuuu

1. javio
    2. lemaja
    3. aurora072

ne volim moderatore tipa black hole koji se kurce titulom i rade sta hoce, a od nekih predlozenih prosto ne bi moglo da se zivi na sajtu. znamo svi na koga mislim :)

10. Спем обрисан, обрисана су ОБА гласања Ауроре, гласала је два пута, за различите чланове...

11. gamby, Jovicic, i treceg kad se setim napisacu.
    Setio se ali se dvoumim izmedju Storme ili Kristine.

12. Storma - devojka i ovako život izgubi na ovom sajtu :D
    energija - jer je carica
    leela - jer me je banovala jednom sunce li joj, evo da može opet i to preko svog profila :D

13. Mislim da Džimi pogrešio na početku kada je rekao da su pravila jasna jer je očito da su gomila likova glasali za svog najomiljenijeg autora a ne autora koji bi ok izvršavao mod funkciju.

Па, капирао сам да људи имају макар минимум здравог разума да то сконтају. Али изгледа да сам погрешио.

14. Ming jer je objektivan kako na sajtu tako i u zivotu,prisutan na sajtu redovno,jebe kad zagusti

15. Пајко, иду три предлога.

16. Ming

muluca

natnat

17. Mislim da Džimi pogrešio na početku kada je rekao da su pravila jasna jer je očito da su gomila likova glasali za svog najomiljenijeg autora a ne autora koji bi ok izvršavao mod funkciju.

Slažem se sa konstatacijom, i dodao bih da je većina tih "predloženih" lik kojeg poznaju i sa kojim bi imali dobar odnos na sajtu. Ja sam predložio Kafku i NarYa.u iz prostog razloga što su dobri autori i preporučio bih svima da pročitaju njihove definicije, a jNy-a iz razloga jer nikada nisam video da je pravio neko sranje na sajtu. Možda grešim, a neka me neko ispravi. Poznajem kamaru likova ovde, i većinu bivših i sadašnjih moderatora, ali mislim da bi ova tri bili ok ekipa.

18. mulyca

gamby

SMarko

19. Јовичић, Zyclon и energija.

20. btw, primetila sam da mnogi najbraju te penzose, a ne bi bilo loše vratiti neke jer su od stare vuke ostali samo dugmići (džimi i surovi).

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.