Podijeli sa Vukajlijašima

1. А он је направио и ону групу за онај постер снежану и 7 џегера... или онај други, углавноом иста група

2. ja se ne bih kačio Dakićem...možda je on muž Sneže Dakić lolol!

3. Сви на ту страницу да их трпамо мало :)

4. Кога занима нумерологија, овде имате малко детаљнију нумеролошку анализу од уобичајене.

http://www.brija.com/forum/index.php?topic=17576.0

Узећемо за пример особу рођену 3.6.1988.
    Троброј се састоји из три броја, јелте.
    Први број је збир датума у месецу и месеца рођења, дакле 3 + 6 = 9.
    Други број је збир бројева у години рођења, значи 1 + 9 + 8 + 8 = 26. Кад добијете двоцифрени број саберете та два броја док не добијете једноцифрен, значи 2 + 6 = 8.
    И трећи број је збир бројева из целог датума рођења 3 + 6 + 1 + 9 + 8 + 8 = 35 ; 3 + 5 = 8

Начи троброј ове особе је 988.
    А има и ту објашњење како, само сам ја скратила.

5. Ja uradio iz dosade i ispade 865.

6. Па имаш објашњење за тај број, скролуј страницу :)

7. Znam pročitao sam i mogu da kažem da je ovo 90% istina, k'o da su mene samog opisali a ne pisali na osnovu par brojeva... Stvarno ću da počnem da verujem u ova sranja.

8. Paaaa, dosta su pogodili, ako sam dobro izracunao. 27.9.1990. to mu dodje 911 jel?

9. LUDI CAK JE KRIV ZA PAD BLIZNAKINJA! POGLEDAJTE MU BROJ!!! SEKTA!!!
    Interenstanto izgleda ovo...

10. Hahaha, i ja sam se zacudio, bas je do jaja broj. Jel to ide ovako, koliko sam shvatio 2+7 je 9, pa +9 je 18, a to je 1+8 = 9. E onda ide 1+9+9+0= 19, a to je 1+9 = 10, a to je 1+0= 1. E onda sve ide 2+7+9+1+9+9+0 = 37, a to je 3+7=10, a to je 1. I onda je to 9 1 1.

11. Јесте, Чак. :) То је и мој број. А овај који ми је био пример, што је испало 988 је број рођеног брата.

12. I ja sam jedinica onda
    371

13. Јесте, Чак. :) То је и мој број

Hahaha, sudjeni smo jedno drugom :)

14. Милице глупост је ово... Пази мени је 483 и има један део текста који каже следеће.

broj osam imaju ljudi koji su najveći genijalci, ali se takođe nalazi i na segmentu brojeva ljudi koji se bave kriminalom. Na vama je da odlučite ako ste mladi kojim ćete putem da krenete.

И шта сад, ил ћу будем геније ил кримос? Глупост

15. Dovoljno je da vam dam jedan primer: kola mogu da idu 200 km/h pravo na vas, neka nevidljiva ruka će vas podići i spasiti, a to morate priznati da ste verovatno već osetili na vašoj koži, da kada ste bili u nekoj bezizlaznoj situaciji uvek se nešto desilo ili vam je neko pomogao ili se problem naprosto „sam od sebe rešio“.

АХахахах ма дај бежи бре.. Милице јел ти ово пропагираш секту?

16. Чаче, капирам да се две вође не би слагале :р Мени треба нека деветка, рецимо.

Фејзе, веровао или не, исту ствар кажу за Шкорпије. Или заврше на дну, или на врху, нема средине зато што су изразито деструктивне :) ШТа ти је ту чудно, како може да буде криминалац неко ко је пглу, мајке ти?

17. ок то.. ал овај део за 200 км/ч.. Контам ја да је то метафора ал брате, нема шансе да поверујем у анђела...коси им се све.

Пази ја сам нашао једно 5 нелогичности у тексту, ал оно..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.