Podijeli sa Vukajlijašima

1. Taj Samardžić mi ide na kurac sa njegovim tekstovima tipa "Ako, neka je drugi jebu, ja je toliko volim da ću čak i da uplatim kredit njenom jebaču" ili " Ja sam bre mator , a jure me neke klinke, pa im ja kažem, nemojte mene, ja sam mator".... FUJ.

2. licno mi puca kurac za samardzica ali lik mlati pare. i ja bi pevao "mene mala moli da spavamo goli" ako cu tako da nagrnem kintu.

3. Ti i ovde lupaš gluposti, a niko te ne plaća....

:)

4. одакле човеку толико кеша и вулви ако ради једном годишње?!?

5. Ja sam prosto oduševljena, zaboravila sam kako je izaći van Beograda i da za 350 kinti nas tri da sednemo na piće i da se sprdamo u lokalnoj varijanti Strahinjića bana :D
    Prosto komedija.

6. Ljudi, jel znate da je Vladimir Putin veliki obožavalac grupe ABBA?

Meni je bilo nevjerovatno kad sam to čuo, nekako mi je nespojivo to sa njegovim karakterom, likom i djelom.

7. имам курац. хоћете да поделимо?

8. ahahaha koji zoofiličari matori

9. Фууууууууууууууууууууууууј.

10. Pazi ovo, u kancelariji sam sa Indijcem. Kad je otišao na poslovni put, počeli da mi golubovi uleću unutra, 10ak puta se desilo za 20 dana. Vratio se Indijac, nema golubova. Zaključak - Indijci plaže golubove. Elem, ako ćemo tom logikom možda bi vredelo umesto strašila okačiti slike Indijaca u cilju zaštite useva od ptica?

11. Ево мог закључка:
    Голубови су смртни непријатељи Индијаца, ови што су долази су били шпијуни,
    да се тако изразим, КГБ служба голубова. Проверавали су да ли је Индијац ту.
    Они одлуче да нападну, а твој мали црни колега ''као оде на пословни пут'', уствари да би избегао сурови напад голубске мафије. После кад се он врати, они поново истражују и паниралију нови напад. И тако у круг.

12. Ne mogu da dočekam sredu veče. Uhvatila me je euforija.
    Hurts u Areni ♥

13. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_148806688525527

хаха поглеајте пост игора дакића, лик капира да је банован због тога постера, а не зато што је налупао минусе :)
    ај упаднемо у групу да тролујемо?

14. ahahahahhahahahahaa, straota!

15. Ja sam hteo, ali nisu hteli da me prihvate, pa sam samo istrolovao stranicu. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.