Podijeli sa Vukajlijašima

1. nemam ništa za podeliti

2. Podeli malo ljubavi nekome, sevap je.

3. http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/seka-se-ubola-na-jeza-urnebesni-sastav-malog-bosanca-o-letovanju-na-jadranu-nasmejao/ztjdhnw

Haha urnebesna prica tata tuce mamu,jos malo se ne gotivimo na osnovu religije.
    Bas je izmamio osmeh ovaj tekst kod mene jebena govna iz blica.

4. Seka gazi jeza i malog puza

OPAAAA

5. Moram s nekim da podijelim ovo.

Ja imam mlađu sestru i kada god mi traži para dadnem joj ali poslje joj 50 puta zovem da mi vrati te dvije marke. Nekidan ja u kafiću naručio piće, popio ga i kada sam trebao platit svatim da mi nema para, i sestra mi je bila u kafiću u to vrijeme i tražio sam joj 5km da platim ali dala mi je 10km i evo prošla su već četri dana da mi nije ni spomenila te novce. Dođe mi da se zapitam kakav sam ja to čovjek i kako se mi ljudi općenito ponašamo preba braći i sestrama...

6. Радјард Куплунг
    Moram s nekim da podijelim ovo.

Ja imam mlađu sestru i kada god mi traži para dadnem joj ali poslje joj 50 puta zovem da mi vrati te dvije marke. Nekidan ja u kafiću naručio piće, popio ga i kada sam trebao platit svatim da mi nema para, i sestra mi je bila u kafiću u to vrijeme i tražio sam joj 5km da platim ali dala mi je 10km i evo prošla su već četri dana da mi nije ni spomenila te novce. Dođe mi da se zapitam kakav sam ja to čovjek i kako se mi ljudi općenito ponašamo preba braći i sestrama...

7. R!N
    Радјард Куплунг
    Moram s nekim da podijelim ovo.

8. Video sam Marka danas u Čačku kod ekonomske škole na semaforu, pričao telefonom. Imao neku crnu majicu i farmerice na 30+, morao sam da zatvaram prozore i ventilaciju. čD

Hteo da ga isprepadam ali sam žurio jbg.
    Smrš'o markan, nema ga ni 120 kila!

9. Koji b'an sad Marko?

10. што се ниси јавио

11. у ствари заборавио сам како изгледаш, не би знао ко ми се јавља

12. To seljačko rumenilo se teško zaboravlja XD

13. Joj kazite ni samo da aca kikogram ima seljacko rumenilo. :)))

14. Jede govna bohor, video neku zimsku sliku gde sam se smrz'o.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.