Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa ja znam koja je razlika brt nego novosadjani imaju taj trip kad im pomenes npr guzvu kao ma znaam i ja zivim u gradu ili tako neki rad. A fazon nbg veci od ns, kg i nisa zajedno xd (odokativni podaci)
E a jesu i sad u NS newerovatne guzve. Doduse ne toliko zbog broja ljudi koliko zbog cinjenice da je pola grada raskopano. I npr prave se zgrade, nemaju dovoljno parkinga pa ljudi parkiraju na put, prave se jednosmerne ulice od dvosmernih itd
Daleko od toga da su guzve kao u BG (koliko sam cuo xd) ali da postaje sve nepodnosljivije svake godine, to je cinjenica sig (sig)
Papet, veći si beograđanin od mene, ja još nisam bio u botaničkoj bašti xD
A ovo za raskopanost grada nemoj da uzimaš kao parametar, pošto je i BG ceo raskopan trenutno i može lagano da ti se desi da pređeš 500 metara za 20 minuta(meni se desilo prošle nedelje)
Mogu misliti kako jedan stanovnik Los Anđelosa gleda na gužvu u Beogradu, kao na melem za dušu
https://www.youtube.com/watch?v=Nr-SP-66h7U
Rađ znam da se sprdaš al to je glupost
U Minhenu je npr manja gužva nego u Bg
Nema da čuješ da neko svira, više traka, znakovi, milina voziti
Da ja vozim po Minhenu ja radim to
pa nemci imaju najbolje regulisan saobracaj na svetu.cak imaju i puteve gde nema ogranicenja brzine
Kad biste vi znali samo koliko se Leskovac izgradio i kolike su gužve u njemu, ne biste tako pričali i kukali zbog prenaseljenosti...
U BG čim padne neka kišica odma saobraćajni kolaps, kao jutros npr
Prvi sneg tek
https://s1.postimg.org/3nmkzogpgv/20914185_1647079425315799_3810139189240323270_n.jpg
jel imaju u bg-u oni semafori sto imaju dugme pa kad stisnes pojavi se zeleno posle 10sek
U Sopotu jedini takav semafor labo
mi smo zaglavili u 70im.to je super semafor, za kola je stalno zeleno dok pesak ne stisne a ne da cekas bezveze da ti pokaze zeleno a nema nigde zie duse
A koliko su stanovi u lazarevcu i kakav je za život ovako? xd
E ako vam treba treći ja bih bio ros u toj družini, ne pravim problem eto
Bolje ja nego šomi npr., mogu da zamislim tu frku kad je toalet papir pri kraju a šomi je u stanu, jebena situacija baš xd
Hahaha Šomi reciklira, koristi već korišćen. Odličan za cimera
Štedi
Aco, klasičan si onaj nebitni lik u društvu kome se u nekom trenutku ukaže pažnja ko zna zbog čega. A on jadničak sav ushićen krene da lupeta samo da bi održao taj hajp u njegovoj glavici.
Ok batke skini mi se s kurca na par minuta bar kondom da promenim
Haha