U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Milo Đukanović
Da, prepoznao sam ga, ali mi nije jasna poenta slike, ni zašto postoji manja slika u gornjem levom uglu i šta ta slika predstavlja. :)
šta vi mislite kolka je mogućnost da imamo susret za vanzemaljskim oblikom života?
Sliku nađoh na internetu,ta manja slika ništa posebno ne predstavlja.Samo,to je Milo Đukanović prvi put viđen u ovakvom izadnju. :)
Колику ножурду има, сунце ти пољубим. Е и нека је вала господар, с 'воликом ногом и заслужује!
Виђех раније да кажу како се Мило сунча са Даром Бубамаром, али ми ова плавојка личи на његову жену Лидију. То би требало да буде поента слике. Мислим, то да се Мило сунча са Даром, и да јој га, евентуално, господарски, меће.
Stvarno ima velike noge.:D To jes njegova žena.
http://www.youtube.com/watch?v=F_io8EV90Lc
Dobar filmić.
http://www.youtube.com/watch?v=tDUT67lcgH8
. :oduševljena:
http://www.youtube.com/watch?v=wBadSmt2CIY
NEPREJEBIVOOOOOOOOOO!
ZVANICNO OBAVESTENJE
Danas u 12:36 sam napokon shvatila jednu vrlo bitnu stvar. Naime moji hormoni mi to govore vec duzi vremenski period ali ja sam ignorisala znake.
Situacija je sledeca
Kada god pogledam profil sliku autora moderatora Blek Hola napalim se toliko da bi odma gacice promenila.
Kada rec prozborim sa njim ocu da poludim od zelje da ga sobalim na krevet.
Zelim ga jako i zelim ga golog.
A on se, kreten, i dalje misli.
Hajde, da ne kažem da si debil... Koji si ti devojka transfer. Eto, to je kulturno.
Prank masteru a da ne mislis da je malo debilno da me ganjas po forumu i citiras moje postove? :)
Sad ovako, ti kulturu ne bi prepoznao da te kurcem u oko nabode. Jer da si kulturan ti bi presao preko mog transfera blama olako, pogotovo zato sto nema veze sa tobom.
Sto se tice transfera blama,
ja mnogo veci dozivljavam u drustu egzoticnih rasa. Posto mi se osecaj transfera blama ni malo ne svidja razumeces da ja egzoticne sorte izbegavam zarad sopstvenog dobra i dusevnog mira.
Da ti usput napomenem da me boli kurcina za tvoju trajno banovnu (ili privremeno odsutnu) drugaricu lemaju kao sto mi se jebe za tebe i tvoje psihoze.
Pranče, Pranče, iz koje si ti zabiti, da ne kažem pustinje došao?
Kada bi ti znao kakav je frajer Blek Hol, i ti bi ovo napisao, mada i bez pisanja sličnom Janinom, ja osećam neku ljubomoru iz tvojih slova.
Dechko, Blek je zauzet.
Moraćeš frajera da tražiš na nekom drugom mestu, a ne Jani da otimaš fantazije.
Gde bre ide ova zemlja, kasu nam stranci vaki? nc nc nc
Probaj na www.bananasplitblekpanters.com
đe ste đevojke
transfer, dabl.
rasa je biološki prazna kategorija, "postojala" je kod evrocentrista i ostalih budala tog tipa, koji su se najeli govana misleći da su mnogo kul i trve zapadnjaci. a ono što je tužno jeste da neko i danas, u XXI veku, misli kao tupadžije sa kraja XIX.
:gej smajli:
p.s. time nisi nimalo uvredila malog crnog, da, meni lično jaaako dragog, pranka, već si pokazala sopstveno (ne)znanje :opet gej smajli:
Kristina sad si mi se i ti nakacila? :)
Kad sam napisala rasa izjednacavala sam taj naziv sa rasama pasa. Kao na primer kada bi ja sada tebe nazvala civavom :)
Ja nikog nisam imala nameru uvrediti ali sam dovoljno ostra kada zelim da neko odjebe od mene :)
Moje znanje i neznanje nekome ko je fakultet upisao sa bednih 65 poena ne moram da dokazujem. Malo mi je tupavo to
znas kako kazu pederski smajli je za...
Cristina, ti i ne da nemaš muda da kažeš šta misliš bez tih pičkastih smajlija, nego si bre nekako otužna u svom pisanju.
Šta se bre smeješ koje pičke materine? Brate, još samo da ti damo bananu i da ti upotpunimo doživljaj aleksinačkog rudara dok je na godišnjem odmoru u banji Vrujci. Tolko se sakupilo dobrovoljnog priloga.
Tebi su svi jako dragiiii, da ne kažem veoma dragiiii. Koga kurci bole ko je tebi drag?
Hoćeš li i za njega da nam objasniš kao i za Mrmuna, kake ste imali doživljaje?
Nama to ne bi bio transfer. To je priroda.
E sad, što ti nisi izbirljiva, to nije naša stvar. Ipak je nestašica frajera u nedođiji iz koje se javljaš.
Udri samo ti.
За следећи било чији пост на конто ове Пранкове провокације - следи казна.
Pranče, Pranče, iz koje si ti zabiti, da ne kažem pustinje došao?
Kada bi ti znao kakav je frajer Blek Hol, i ti bi ovo napisao, mada i bez pisanja sličnom Janinom, ja osećam neku ljubomoru iz tvojih slova.
Dechko, Blek je zauzet.
Moraćeš frajera da tražiš na nekom drugom mestu, a ne Jani da otimaš fantazije.
Gde bre ide ova zemlja, kasu nam stranci vaki? nc nc nc
Probaj na www.bananasplitblekpanters.com
Maro, sad si transferisala, znaš kako. Patetično. Šta mene boli uvo (da ne kažem omašćena kurčina) za Black Hole-a? Ovde se ne radi o njemu. Pazi, ti si veći stranac od mene, jer imaš toliko kompleksa, i toliko imaš to seljačko ponašanje da to nije humano. No, nemojmo o tome. Jezik za zube, glavu u đanu, i ćuti dok ja pričam.
Sad ovako, ti kulturu ne bi prepoznao da te kurcem u oko nabode. Jer da si kulturan ti bi presao preko mog transfera blama olako, pogotovo zato sto nema veze sa tobom.
Sto se tice transfera blama,
ja mnogo veci dozivljavam u drustu egzoticnih rasa. Posto mi se osecaj transfera blama ni malo ne svidja razumeces da ja egzoticne sorte izbegavam zarad sopstvenog dobra i dusevnog mira.
Da ti usput napomenem da me boli kurcina za tvoju trajno banovnu (ili privremeno odsutnu) drugaricu lemaju kao sto mi se jebe za tebe i tvoje psihoze.
A da ne misliš da je malo narcisoidno i pretenciozno da misliš da te neko juri po forumu? Jadna, jadna, nesrećna devojčice... Zašto bih prešao preko tog transfera kad ne mogu da te smislim, patetična si, generalno... Moram da te jebavam i da te provociram gde stignem, jer guess what. Boli me kurčina. :)
"Društvu egzotičnih rasa"? Ne umeš civilizovano da odgovoriš, pa k'o što veli, ha'jmo na rasizam. Meni čak i imponuje kad mi neko takve stvari govori, znaš zašto? Jer je većina vas isto, slično k'o jaje jajetu, klasični rednekovi. I smešni ste.
Hahah, misliš da se ovde radi o Lemaji? Ne, ne, ne. Misliš da nju boli pičkin živac da li je banovana il' jok? Bože sačuvaj. Psihoze? Da li znaš šta je to. Da te edukujem malo, a? Patetično, infantilno, i ekstremno smešno!
PM EDIT:
Nama to ne bi bio transfer. To je priroda.
E sad, što ti nisi izbirljiva, to nije naša stvar. Ipak je nestašica frajera u nedođiji iz koje se javljaš.
Udri samo ti.
Hahaha. Doživljaji? Bože sačuvaj. Zar patiš od toliko seksualnih frustracija (A 'ta je bilo, neće niko da moči u tebe? :šmrc šmrc: )
Kakav frajer? 'De to vidiš? Ja sam dete, imam 15 godina, a opet napušavam tebe koja imaš 20+ i ovu Janu. Vi se "spuštate" na moj nivo, nivo petnaestogodišnjaka. Ha. Kad se spuštaš, spusti se niže, pa se pri'vati posla.
PM EDIT NA EDIT:
E, jebi ga, mylyce, nisam video post. 'Zvini.
лооллолооллооллололооллолололололололололололололололололололололололололололололололололололололололо које кобјашњавање
Moram da podelim sa vukajlijasima.
Ja se plasim ljudi koji me proganjaju :/ stra me uvati pogotovo kad je neko mlad.
i ovo takodje
http://www.youtube.com/watch?v=qy2rSK9FV_c
pustio mi zapaca a moguce da je on nasao ovde