Podijeli sa Vukajlijašima

1. skoro duplo više muškaraca su žrtve nasilja u Budvi, 52:33

2. Godina 2018.
    U jednom zabačenom delu srpskog interneta i dalje se veruje da prebiti nekoga nije zločin.

Ovo ti je neistina jbg mislim da ne postoji osoba koja ce reci da prebijanje ne treba da bude kaznjivo. Poenta je u tome da je isti kurac koga ces da prebijes a jednakost kaze da nije isti kurac. Znaci ili si glup ili spinujes namerno

3. Pazi sad ovu nelogicnost, prebijes cigana pedera od dva metra i tonu ipo i razapnu te jer si prebio cigana pedera a uhvatis nekog programera koji je nevin ali strejt od 54 kile i krivom kicmom i to je kao jbg jbg pobili se ljudi ajmo prekrsajno. Bas logicno mi deluje nema sta

4. koliko puta ste gledali kad na ulici lik nemilosrdno razmontira lika, zgazi ga...dal iko ide u novine da kaze ovo je zlocin?

i druga stvar sto zenu ako stegnes rukama ona ce da kaze da je krvnicki prebijena...

5. Ma aj jedan nego uhvate nekoga njih petorica jos sa stanglama iskrive ga ko ovna i bude kvadratic u novinama od 2cm (ako i to) i komentari budu “ma ko zna sta je zajebao sigurno nije bio dobar” nema veze sto je slabiji u svakom pogledu a zena dobije samar od muza cuje se do stambola i niko se ne pita zasto je koji kurac dobila samar

6. A da je zena kikbokser, a muz rendom gedza i ona ga prebije, isto bi bio ogavan zlocin.

lol ne, bila bi žena lavica koja nije dala na sebe, opšte pozdravljen gest i gostovanje u Magazinu in

7. Nije tacno, bio je relativno skoro clanak u novinama gde se osudjuje sto je zena polomila nos muzu, i komentari su cak bili skroz u tom fazonu, svi osudjivali i pricali da je monstrum. Mozda se nasla neka dileja kao hehe pickica prebila ga zena i to je to.

8. smem da se kladim da ce na kraju ispasti da je ovaj lik tipa samo odgurnuo natu i ona napricala da je krvnicki prebio

msm ne kazem da treba i gurati al opet kladim se da je preuvelicano

9. neki jaro na vinjaku prebije celu porodicu.ukoliko ga prijave pusti ga murija za 2 sata.opet ih sve prebije jer su ga prijavili.nijedno udruzenje ovih ili onih se ne cima oko toga jer su neki nebitni ljudi.neko se ispisa na kapiju neke pevacice pijan.stop nasilju nad zenama.dokle srbijo.mr dr socioloskinja laura romanuli analizira tipicnog divljaka balkanca koji nema postovanje prema zenama.
    za to vreme zemara mlati sve po kuci.ovog puta na acetonu.jebi ga,desava se.treba oni to sami da rese unutar kuce.
    u sustini,nije ovo ni toliko bitno.svi znamo da se ljudi dele na bitne i nebitne.na one za koje sve zabole kurac da li ce pocrkati i na one zbog kojih cemo svi pocrkati ukoliko se ogrebu ili ne dao bog da ih neko drugi ogrebe.to kada bi pomenuo neko u nekoj emsiji jebali bi ga 3 meseca po novinama kao agresora.

10. natašu bekvalac evo maloprije opet istukao muz
    ušao kroz prozor i udario je mučki u leđa

11. ja bi izbio zenu ali me strah da mi ne vrati

12. mozda sve ovo gleda iz offa

13. paninaro
    ja bi izbio zenu ali me strah da mi ne vrati

A i zajebano da te ne ritne nogom ili da se okliznes i padneš sa neke stene xd

14. Korektan skeč, siguran sam da se paninaro neće ljutiti u ovoj preljepoj izbornoj noći

15. A šta jede govna međed Dodik evo već 2 puta za Jasenovac priča bilo bi manje žrtava da su Srbi imali svoju državu?!
    Je l neko objasnio bukvi šta je bila Kraljevina Jugoslaviha i kako je nestala ili siso kamen mesto da uči istoriju za 8 razred?

16. e moj mister no, pa bilo bi manje žrtava da su Srbi imali svoju državu

17. Msm vidite kako je RS do jaja eto da je bila tu pre 70 g. U danima posle aprilskog rata ne bi bilo tako mnogo zaklanih hahaha pa jbt čine se ti bodeš čoveče?

18. A jbg niko se nije setio da lepo zamoli Hitleta....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.