Podijeli sa Vukajlijašima

1. Crnogorci salju vojsku na Kosovo, mislim da je vreme da svi crnogorci sajta budu prokuzeni ovde i proterani, realno nema razlike izmedju njih i siptara

2. To je jedan od retkih tvojih postova s kojim bih se složio.

3. Kakva je ovo tuča bila, izuzetna

4. ko šalje vojsku na kosovo? možda u nato hahahahah

5. ajde jadan dva oficira to je čisto paradno

6. Postreljaćemo paninarska govna što ih od kilo mesa uče da prodaju limunadu i nutkaju turiste da im izvuku neki din, što se setili da pored slanog mora ne naprave česmu kako bi mogli da ti prodaju vodu, ne može zdrav i pošten čovek od onog memljivog morskog vazduha, truli od njega sve a duša pogotovo, sve ih gleda odozgo prkosni Dilan sa prezirom prema gnjidi što se jebe u dupe za eurocent
    https://vukajlija.com/dje-rastu-masline-ne-rastu-ljudi/711967

7. da udare na Srbiju, sramota jebena

8. ako nista, pola kuca kamenitih po toj Crnoj Gori su opravili obrenovacki narkomani, to nam je hvala

9. I dan danas ih finansiramo, da bi on meni računao evro 140 dinara i rekao da sam u inostranstvu i da je u inostranstvu takav kurs. Druže ok al ako upišeš faks u Bg, koštaće te više nego Sorbona, voleo bih da im mogu jebati majku na preko sedam stotina različitih načina, na način ljubazni, pravni

10. Gotivan si decko redak trenutak kad se slazem

11. ajte na onu temu "sirotinjska priča" taman je za tamo

12. Kozojeb, da li si svestan da će vas šiptari pojesti, pustili ste muda ko da vas ima ko kineza, a ne za jedan Kragujevac

13. Volele il ne volele
    Da kažu ne su uspele

14. Volele il ne volele
    Druge su sve odolele

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.