Podijeli sa Vukajlijašima

1. Video sam na Slaviji juče Tešu i onog učitelja zavođenja Gnjatu, ćaskaju onako nešto prijateljski hahah
    To otkriće da se druže njih dvojica mi je ulepšalo dan ozb

2. Pa zive zajedno

3. pa tesa mu je bio prvi ucenik, bukvalno prototip....po njemu je razvio sistem

4. Teša prototip jebeni ahhah

5. пица код буцка и њихова чувена говеђа салата о којој сам слушао хвалоспеве је толико говно да сам хтео да пљунем на излог

6. синоћ теша блејао са нама, пет минута пре него што је дошао гњата је око коња мувао рибе у оној његовој зеленој мајици коју не скида ко теша црвени џемпер, оно је неко мени неописиво биће, ко из хорор филма

7. Vec si dosao iz Kine?

8. преко лета само па се враћам

9. Da bereš malo maline radiš u hladnjači odmaraš kuliraš itd

10. bolje da si tamo ostao da prištediš malo na avionskim kartama teško se živi

11. Pa brodom je putovao, onim koji je ubio predražinja

12. Negde oko kotora tamo ga je pregazio brod

13. потрошио бих више пара да живим тих месец и по дана него карта што кошта

14. Kolko pljeka u sgandongu?

15. Koliko pljeka ima vrsta samlevenih pasa u sebi XD

16. 7-dogs pljeka, kapirate, kao 7-days haha ne a, jbg nema veze evo sam idem

17. Moze 41 br
    Sviđa mi se
    Komentiraj
    33
    Komentari
    Goca Markov
    Goca Markov
    Pozdrav. Koje patike ste htjeli ?
    Upravljanje
    Sviđa mi se · Odgovor · 5 h
    Begajeta Ikanović-Akšamović
    Begajeta Ikanović-Akšamović
    Crne
    Upravljanje
    Sviđa mi se · Odgovor · 5 h
    Goca Markov
    Goca Markov
    Ima mnogo patika, ne znam tacno na koje mislite... Pogledajte ovdje u grupi i ispod njih komentarisite

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.