Podijeli sa Vukajlijašima

1. Prica i izgleda retardirano

2. (vrlo poucan video) заиста, гледао сам 3 4 минута има право лик хахх

3. Ne znam da li ste svesni, vukajlija se budi, vraca joj se stari sjaj

4. Još samo reakcije da vrate...

5. Nadamo se, budimo optimisticni u doba promena

6. вукајлија буди се

7. Nije kasno, cim te ova promena naterala da se ulogujes i nesto prozboris nakon duzeg perioda, idemo pozitivno idemo optimisticno

8. Banovati sve koji su postovali iznad mene.

9. E jbg nisam znao da je Niktov promenio nik, mislio sam da je neki dupli. Sve sem njega.

10. Haha ja se redovno logujem čak i ocenim najnovije, ali šta znam... e pozdrav Профе пуно среће у модерисању :-)

11. Pa ne znam da l se budi ili šta će biti ali samo da probamo da minimalizujemo spem jebeni i probamo da pritisnemo Kaizena da odradi te funkcionalne promene koje bi osavremenile sajt. Mnogo ljudi gleda ovo iz off-a i ne loguje se jer im smeta spem, eto barem to da probamo da rešimo....ono, kao, zajedno:)

12. Pritisnite ga da vam da šifru na fejsu

13. SVI ZA JEDNOG!
    KAIZEN ZA SVE!

14. Bravo prof, takav nam je covek falio. Malo ovom sajtu fali da vrati stari sjaj, kada je mogao u doba manje popularnosti samog interneta (2007-2008) zasto ne bi mogao sada? I da, neka prioritet bude vracanje reakcija plizz

15. Mnogo ljudi gleda ovo iz off-a i ne loguje se jer im smeta spem, eto barem to da probamo da rešimo...

Lepo. Lično sam batalio da se logujem zbog povećeg broja duplih. Bilo bi lepo da obratite pažnju na to i da se malo aktivirate i na forumu.

16. Simpatican mi je ovaj novi moderator, mladic po imenu Steva.

Cime se on bavi?

17. Бановањем дуплих налога као што сте Ви :))) x)) :pPppP

18. Dupli su ok osim ako su stvoreni radi zloupotrebe: spema, minusiranja, plusiranja, vređanja, pretnji, spema spema spema...

Jbg

P.s Stevco vadi korenje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.