Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bild sam uzeo za primer ono kao i tabloid je misaona imenica u srpskom novinarskom okruzenju
to je prilagodjeno gastarbajterima i njihovom mentalnom sklopu jer ne mogu doci do stampanih izdanja
Ma i ne citam ih. Samo eto da znam jeste li ukrstili koplja sa siptarima i eventualno ispratim kako nikad spremnija omladina na celu sa srpskim Napoleonom silikonskih usana, osvaja Gazimestan
Ko voli Bild, evo ja.
Helene Fischer, du bist ein Traum, ohne Scheiss :**
Od stranih samo Gardijan. Nema perfidnijih od švapskih i švajcarskih nazovi slobodnih novina, najveće smeće huškačko na svetu.
kako da imamo normalne stanmpane novine pored vucica.sta mu tesko da potkupi direktore od nasih para
da, ovo sta kaze labo
andrzej je usao u svakakve biznise i deo kinte ide na potplacivanje ljudi da odrzavaju vucica na vlasti.ovde kao da vlada kartel..videli ste redove kad palma deli kintu.novinari su tu samo da bombarduju sa glupostima.ovo je zemlja retarda.ponosan sam sto nisam sluzio vojsku i sto se nisam sam prijavio jer su me izgubili iz evidencije.,moji drugovi su isli ponosno u vojsku a ja sam molio boga da ne dobijem poziv.ako dobijem poziv za vezbu,cujem da sad to mnogi dobijaju, idem u kasarnu da prijavim gresku i ima da skinem gace pred njima i vitlam kurcem u krug
Hahahahahah cekaj oces reci da je sad u srbiji nesto fazon kao u nekoj diktatorskoj zemlji. Mislim, ne deluje mi tako kada dodjem dole, mislim da je vise neka vasa paranoja. Iskace vam vucici iz pastete i to
kako nije, najgora moguca diktatura, nezapamcena.kao da je kartel na vlasti, bukvalno.pa kad hapse ljude koji pisu protiv vucica na fb,ja mislim da nema dalje
Čekaj nije još 1.april, ono kao...Dafak?!
Daj link od toga nečeg...
znate valjda da su privodili jelenu macic sminkerku, i jos neke pisalo je po novinama
čuj daj link, pa šta očekuješ da neko objavi javno, hahah... diktatura brale, pitaj gazdu što je sklonio postere
nekad objave i u novinama bas da bi zaplasili ljude, samo sto ne napisu evo sta se desava ako pljujete po vucicu..onda covek pomisli-sta mi to treba,use i u svoje kljuse
A kako odavde ne hapse, ako kontrolisu sve?
El ima tema za onog abortusa Lava Pajkića, može solidna sprdnja se napravi:)
Ich bin nicht an Serbien in Deutschland interessiert
Geko
was mah du
nije bas da ima logor za disidente..vise je to zastrasivanje i kontrola medija.to mu vrsi posao a ne sumnjam da je spreman i na gore stvari
Bombas hoces reci da kaizen podleze tom pritisku hah pa kaizen lebdi nad stolicom dok je za kompjuterom, ima svoj privatni oblak ko goku i pogledom zaledi svaku potencijalnu pretnju.
Dominic je danas dao dobar opis kaizena, sjw iz druge dimenzije.