Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da kada je u pitanju jedan čovek ili manja grupa istomišljenika, ovde se radi o svojini raznovrsnih grupacija ljudi koji čak često veze nemaju jedan s drugim

2. Stevco preozbiljno shvata vukajliju (sada jos vise) i treba da ostane mod. Ne mogu da kazem da mi ima logike ali boze moj

3. Bolje da shvata ozbiljno nego da bude neki tamo raspušten koji će postupati kako mu se ćefne. Viva la Stevco!

4. Mashane i like your style nekako imas chill vajb oko sebe malo ruralan priznajem ali bas dashak ruralan ne mnogo

5. reko ti je da si seljak glupanderu šta se zahvaljuješ

6. A kapiram da se ne vredi nervirati oko budala

7. Ma nije me briga šta je ko radio

8. Svaka čast šta god da si mislio, podržavam

9. Inače ja sam nub, ne kontam ti ja to bombaše. Zar ne?

10. ti si jedna dobra duša, neiskvarena... malo te prozivam da ojačaš i da pišeš definise

11. Mašane bombas možda deluje na prvi pogled kao matori psihopata sa viškom slobodnog vremena, ali u dubini duše ako se zagledaš videćeš da on to u stvari i jeste xd

12. Ja sam mislio da je Masan kao ono debeli komsija onaj neradnik al vidim sad da nije u tom fazonu

13. Masni sad si masan, dzabaaaaaa ti roberto dzaba ti kavaliii

14. Kanta masti jedan ojro, navali narode!

15. Baš vas žalim dole u Srbiji, jebeno nemate nijedan novinski sajt koji vredi. Npr. Hrvati imaju index, vecernji list ili sta vec. Pa i Bosanci imaju onaj avaz i to. A vi u Srbiji samo neke klik bejterske smrdljive sajtove tipa blica kurira informera. Pa jel ima neko u toj drzavi da kaze jebemu majku ajmo napeaviti neki srpski new york times daily telegraph ili bild. A ne " Trpali su je u čmar a gledajte je sada" i nekog to kao zaintrigira. Zalim vas jebeno idem unlike i za kurir i blic i molim vas da se iscimate da tarzaniji date priliku da vam bude dnevni novinski clanak, bolje je

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.