Podijeli sa Vukajlijašima

1. to je neki znak.

Дефинитивно. А и клинац је онако изгледао к'о да има Даунов синдром, зачудио сам се што уопште течно говори.

2. У ћошак да клечиш на кукурузу док те не прође црвенило од срама.

3. viš, ja tako jednom bila u crkvi. i krenem kući a iz nekog dvorišta pored istrči devojčica i dade mi cvet, reko eeeeee pogledo me onaj odozgo. dođem kući, kad mi jave videli mi tadašnjeg kako se krlja sa svojom najboljom drugaricom. i ja od tad verujem u znake. tako da, ako te je isprepadao i ličio ti na bolesno božemeprosti dete, igraj klajdžu večeras, loto ili već šta ti drago. će uspeš :-)))

4. Ето шта се дешава кад људи иду у цркву.

5. eto šta su ti znaci... bivši mi se zove Uroš :-))))

6. viš, ja tako jednom bila u crkvi. i krenem kući a iz nekog dvorišta pored istrči devojčica i dade mi cvet, reko eeeeee pogledo me onaj odozgo. dođem kući, kad mi jave videli mi tadašnjeg kako se krlja sa svojom najboljom drugaricom. i ja od tad verujem u znake. tako da, ako te je isprepadao i ličio ti na bolesno božemeprosti dete, igraj klajdžu večeras, loto ili već šta ti drago. će uspeš :-)))

Како би ју лепо описала (зашто ја који курац пишем ћирилицом) Баба...

gamad mala...

Највољенија нам и дивна гамад, ал ипак...

7. Бараба једна. Није свестан шта је изгубио.

8. Da podelim sa vukajlijašima san koji sam sinoć sanjao.

Priočitam ja kao na forumu sutra veliko okupljanje vukajlijaša, spremim stvari i ujutru na bus i pravac Beograd. Izašao na buskoj ne znam gde ću, nekako odem do neke ulice i setim se da je okupljanje kao u nekoj zgradi, kad okrenem se ono tačno broj zgrade koji treba da bude (moš misliti), ja se penjem gore, neka trema me uhvatila, hodnici široki, kad negde na 4-5 spratu puh hodnik ljudi, ja taman da prodjem od sramote, kad neko viknu eno ga Vule, onda pridje neki član izgrli se sa mnom, da me ubiješ ne znam koji. Prilaze tako ljudi, pozdravljaju se, kad odjednom pridje neki zakrvavljenih očiju, nadrogiran ko guzica i kaže ćao. Utom se probudim smejući se.

Eto, i meni je bilo neverovatno.

9. Није то далеко од јаве.

10. Da podelim sa vukajlijašima san koji sam sinoć sanjao.

Priočitam ja kao na forumu sutra veliko okupljanje vukajlijaša, spremim stvari i ujutru na bus i pravac Beograd. Izašao na buskoj ne znam gde ću, nekako odem do neke ulice i setim se da je okupljanje kao u nekoj zgradi, kad okrenem se ono tačno broj zgrade koji treba da bude (moš misliti), ja se penjem gore, neka trema me uhvatila, hodnici široki, kad negde na 4-5 spratu puh hodnik ljudi, ja taman da prodjem od sramote, kad neko viknu eno ga Vule, onda pridje neki član izgrli se sa mnom, da me ubiješ ne znam koji. Prilaze tako ljudi, pozdravljaju se, kad odjednom pridje neki zakrvavljenih očiju, nadrogiran ko guzica i kaže ćao. Utom se probudim smejući se.

Eto, i meni je bilo neverovatno.

Izgleda da snovi stvarno pokazuju budućnost.

11. Mnogo sam emotivna :`(

12. Рекох ти ја да ниси за модераторку.

13. ja se penjem gore, neka trema me uhvatila, hodnici široki, kad negde na 4-5 spratu puh hodnik ljudi, ja taman da prodjem od sramote

San ti je potpuno realan. To će ti se stvarno desiti kada se pojaviš prvi put...

14. Само што ће уместо дрогераша да те стартује Реме.

15. Rekoh tebi ja davno jos da nam isto misljenje. Nego sta cemo sa ovom mojom silnom emotivnoscu bre.. to se ja pitam

16. Рони сузе, сакупљај их шерпом, па стави на неку нет аукцију. Не звучи као лоша куповина.

17. Ponekad poželim da postoji ignore button na Vukajliji da preskačem kretenske, kurcopaćeničke postove.

18. buttinacookiejar
    Ponekad poželim da postoji ignore button na Vukajliji da preskačem kretenske, kurcopaćeničke postove.

Decxko udeli joj sta trazi pa ce se smiriti!

19. Ja želim da podijelim sa Vukajlijašima da masturbiram svakodnevno na Janu!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.