Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jel ti se zamagle cvikeri nakon svrša, pa ih brišeš maramicom i proklinješ sebe što si drkao na nju do sledećeg puta?
butina je opterecen emo cavama
Da, ona je moj greh. Jano, decxko, zašto imaš tako dobru sisu? Što si tako jebozovna, decxko? I jano dušo jesi čula za puke mouth fuck?
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1UPlyQow2rI
Al ovo nije seljačka, nego baš fensi verzija samo za tebe, decxko!
butina moze pola pola ortacki da podelimo neki sex sa emo "blagoje" ribom?
Dil.
haha
San ti je potpuno realan. To će ti se stvarno desiti kada se pojaviš prvi put...
kao juče butina pjera :D
Ja samo da se pobunim što ovi iz Pazove jebu popola sa ovima iz Zemun Polja, a mene ne zovu. Je l' to zato što sam iz Bataje?
Naravno. Da si iz Surčina ili Krnjače ko svi normalni ljudi, pa ajd, al Batajnica...Mislem, decxko.
Decxko, ja se ne stidim svoje biseksualne prirode.
mislim da je batajnica epiKcentar fejla. :) no jesi se nacekao decxko
Možda jeste pomalo gej, ali imamo gradski prevoz makar. :)
Jesam, još dobrih petnes' minuta nakon što ste me junački ostavili. Dva minuta kasnije došlo trijest huligana, a ja grobar. Sve sam ih prebiJo. A noge mi i dalje suve ostale.
but nema frke, znaš da sam uz tebe :D
vrlo vrlo uz tebe olololo
I ja. Ja sam nekad toliko uz tebe da osećam tvoje prisustvo duboko u sebi i kada te nema.
ne delim ništa sa vama!
Jbg, a ja i sylar se baš ponadali...
Ako neće Manijak, evo iskreno ja se nadam već duže vreme.
Ne možeš ti, decxko, ti si alergičan na lateks.
Možda, ali imam papire sa poslednjih kontroli u gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti, i negativni su svi rezultati, lateks nije potreban.