Podijeli sa Vukajlijašima

1. Meni prezanimljive ove Maestrove recenzije mene, jedino što je ubo je zalizana kosa, al' dobro.

Maestro, budi iskren i reci ko te je najmanje akao dok su te šutirali za prethodnu recenziju.
    Hvatam se Pliduu zbog njegovih stavova (a svi ovde znaju da se za Bosnu uglavnom sprdam, tj. sa prozivkama na račun Bosne). Lolo.
    Budi pozdravljen.

2. Hahaha pa cekaj nisam znao da je bogati razmazeni klinjo pa onda bi trebao vise da bude kao mi, da pljuje sve i svasta i da se kurci a ne u neku subkulturu da zapada. Pripadnici tih subkultura su vecinom sa losim djetinjstvom, ili eventualno nekim problemima u socijalizaciji

3. I ja sam hipster nista mi ne fali

4. Doduše, nije promašio ni da sam buružuj, lolo

5. Maestro na fotkama vidio kosu, neko pivo i neki aparat i odma zaključak

6. Ja remea uvazavam na njegovoj teritoriji (pivo, fotoaparati, filmovi, metalika) al ovo za zene ne mogu stvarno previse je sjw

7. Reme ako si u lovi ganjaj pičke bar 6 od 10 pa na gore ako ne mozes sarmom ili harizmom izguraj parama nemoj sebe vredjati sa trojkama nekim
    Ovo ti je savet baš prijateljski ko da si mi brat rođeni

8. Bohore, pogledaj FB. A pritom, različit ukus imamo, većina onoga što kačiš na dobre pičke je meni užas. I uostalom, ne ganjam ja nikoga, tako da iskuliraj. I to je to.

9. Vidi galantnog, nekoc se cusmo svaki dan na vuki, sada udje ni ne pozdravi se. Garant kupio citroen, dobio unapredjenje u fiatu u kragujevcu jebe mu se za vukajlijase

10. Zamalo sam jebao u srednjoj jednom neku ribu metalika je bila, ( i sad je ja mislim) izgledala je kao da nema para ni za hleba jer je nosila one majice sa bendovima i kajle neke na pantalonama, ali simpaticna je bila ovako, i sad prica ide ovako, mladja je ona od mene 2 godine ja maturant ili sam vec bio zavrsio, a u istu srednju isli ja se njoj svidjao, slala mi neke poruke itd, ja se nisam mnogo obazirao ali jedno vece zadesimo se u klubu jednom malo urbanijem oboje, ja bio malo pripit sprdao se s njom nesto, posle mi ona oko 3 posalje poruku gde si, ja reko u stanu aj do mene, ona kao ajde ipak ti do mene, reko ajde, nasli se kod parka i idemo sad do nje kuci, kao njeni na zlatiboru ona je sama.

Kad smo usli u dvoriste sine jedno 3 kuce unutri, sve luskuzne do jaja, 50 soba, ludila razna, otisli kod nje u sobu u krevet, skinuli se do gaca ona nije htela da primi, ja se jbg obukao i otisao kuci (al ne nesto isfrustrian nego bzvz onako posle nekog vremena kad sam video da necu dobiti picke). Posle sam saznao da je nevina ona i da zato nije htela jednom mamlazu da da nevinost, i saznao sam da njeni imaju nekoliko zlatara. Hocu reci ovo sto kaze Plidu, umesto da dominira nesto s tim parama ona glumi metaliku klosarku kao neku

11. Galantni kosovac je pola kosovar a pola ciganin iz Bagremara hahahahah najgora kombinacija

12. Pa nema šta da iskuliram, ne znam kako neshvataš
    Poštujem onda što oćeš da budeš drugačiji i što forsiraš polupane ribe šta ću ti ja

13. Nije htela da primi hahaha druže nije krava

14. hahah nije bila vrela

15. mislim da kapiram sto te jebu ovi dobri ljudi maestro

16. Šište mi jaja za različitost. Opet, donosiš zaključke na osnovu ne znam ni ja čega i furaš istu priču. Da završimo sa ovim, jednostavno, sve sam rekao. Plidua sam napušio zbog ovog glumljenja šmekera i furanja na priču kako je max dozvoljeno ribi da ima pet likova ili tako nešto.

17. Kako glumim smekera, bukvalno ispadam idiot ovdje u moru ljudi kojima ni veci broj ne predstavlja problem ali u svakom slucaju manji idiot od tebe jer ti bas bas forsiras ove polupanerke. Vise mi lici kako ti zelis da ispadnes smeker u fazonu "sojo dodji pod mojim krilom si uvijek dobrodosla".

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.