Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jutka organizuje miting podrske u cetvrtak, jer je cetvrtak pijacni dan u brusu. Bice vise ljudi. Neke od ucesnica bice i zene koje je napastvovao, jer ce u suprotnom dobiti otkaz.

Srbija <3

2. Znaci sedela u drustvu i podjebavala lika koga ni ne poznaje da mu je mali, pa se zali sto joj je raspizdio samarcinu preko picke bezobrazne? Pa ja da sam tako nesto rekao liku koga ne poznajem verovatno bih popio pikslu u glavu. Mame im ga bezobrazne kako se to prokurcilo. Naviklo da ih muskarci tretiraju tolerantije nego druge muskarce, pa pocelo da prelazi granicu, pa kad dobije posledicu onda se zaprepasti otkud to. EQUALITY, BITCH!

3. rekoh ja jednoj femi (mada iz nekog razloga sve nevladine femi su iz nekog razloga... aj da ne kažem ružne jer nema ružne žene, već se ne uklapaju u mejnstrim skalu lepote), kad zaista budete želele ravnopravnost imaćete je, ni sada vam niko ne brani, ali je ne želite...

Što se mene tiče, dok ne vidim žensko da je najbolji šahista ne priznajem

4. Dok ne vidim zensko da pobedi u trci Formule 1 ne priznajem.

Dokle god su muskarci dominantni u Formuli 1 za mene je Darvinova teorija zakon. Ovaj sport apsolutno potvrdjuje sve sto je on pisao o evoluciji i prirodnoj selekciji.

5. Претпостављам да се ово, између осталог односи на мене и узевши то у обзир могу да наставим да пикселизовано диваним. Поручи том летаргичном малом усранку да је набијем на курац. Ах да, то сам већ урадио и не желим опет. Поручи јој онда да јој испркам крајнике ејакулатом! Ах, али се и то дешавало, па не желим опет. Ништа, поручи јој да ми посиса скротум, све с балама које јој се протежу из уста. Ономад си ме питала да ли могу да будем јаднији, и наравно да могу јер сам бестидник. Не глумим мудо на сајтоу, попут тебе, па кад се излогујеш, исплачеш се дечку у стану јер му идеш на курац својим беживотним, бесциљним и безвољним бивстовањем. Мада, разумијем, празноглава,тако рећи, тупа особа попут тебе, лако акумулира и репродукује бивствовања других људи ткз. вукајлија/фејсбук пријатељчића. Знаш зашто си најкрш особа с којом сам био до сада, односно особа коју знам тренутно? Чоек те чува као мало воде на длану усред атакаме, двије године сам се цимао око тебе, смраде усрани, помагао ти у сваком могућем смислу и схватао те, најузвишенији облик емпатије осјећао према теби, да би ми на крају рекла да ти се ГАДИМ и да сам ЈЕЗИВ. АХАХАХ, врати ми двије године живота, беживотна сплачино. Даун? Тешко да неко ко не зна да обрише сопствену гузицу, може да оцјењује ко је и ко није даун. Надам се да си откад нисмо заједно барем научила да обришеш чмарни колут, баш би било безвезно, да, рецимо, неко ко те буде трсио отпозади види онај прстен од гована што ти се образује око чмара, или скрорјела говна која ти висе о гузне длаке, то је тек прича за себе. Надам се да си о томе почела да водиш рачуна, мора да сам ја много лоше утицао на тебе. А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер. Вокабулар и фразе томе смора: ИЗВИНИТЕ НА СПОЈЛЕРИМА Аутистичан Edgy Cringe Triggered PapaFranku najbolji tjuber Ти би само да се јебеш Мази ми се Плаче ми се Могли би у шетњу Наредни пут, када некога одлучиш да прокламујеш за Дауна, добро размисли, бескичмењаку летаргични. ПОЗЗ ПС - Заборавио сам једну ствар, с обзиром да си конзервисана конзерва туне (конташ, јер ти се пичка нон-стоп осјети на исту) и да си велики хомофоб, знам неке ултрасе па мош с њима кад буде парада заједно да ишакетате припаднике ЛГБТ популације, јер си ти једна од оних што се убаци у руљу па као инкогнито зада ударац у леђа. Ух, много се боље осјећам, напокон сам те избацио из ректума. #батхрт#гентлеман#салти#xd#xDDdd#x

6. Kako su tinkod brata?

7. ova na kraju ce izgubiti posao jer jedina rekla istinu, jer naivna. jebem li ga, da sam novinar isekao bi to, i onako ko zna da je namesteno zna, ko ne zeli da veruje nece ga baba predomisli.
    ali poznato je da novinari vrlo rado ubiju nekog da bi imali 20 vise klika i pregleda, a nece da suknu nekome za posao.

8. Претпостављам да се ово, између осталог односи на мене и узевши то у обзир могу да наставим да пикселизовано диваним. Поручи том летаргичном малом усранку да је набијем на курац. Ах да, то сам већ урадио и не желим опет. Поручи јој онда да јој испркам крајнике ејакулатом! Ах, али се и то дешавало, па не желим опет. Ништа, поручи јој да ми посиса скротум, све с балама које јој се протежу из уста. Ономад си ме питала да ли могу да будем јаднији, и наравно да могу јер сам бестидник. Не глумим мудо на сајтоу, попут тебе, па кад се излогујеш, исплачеш се дечку у стану јер му идеш на курац својим беживотним, бесциљним и безвољним бивстовањем. Мада, разумијем, празноглава,тако рећи, тупа особа попут тебе, лако акумулира и репродукује бивствовања других људи ткз. вукајлија/фејсбук пријатељчића. Знаш зашто си најкрш особа с којом сам био до сада, односно особа коју знам тренутно? Чоек те чува као мало воде на длану усред атакаме, двије године сам се цимао око тебе, смраде усрани, помагао ти у сваком могућем смислу и схватао те, најузвишенији облик емпатије осјећао према теби, да би ми на крају рекла да ти се ГАДИМ и да сам ЈЕЗИВ. АХАХАХ, врати ми двије године живота, беживотна сплачино. Даун? Тешко да неко ко не зна да обрише сопствену гузицу, може да оцјењује ко је и ко није даун. Надам се да си откад нисмо заједно барем научила да обришеш чмарни колут, баш би било безвезно, да, рецимо, неко ко те буде трсио отпозади види онај прстен од гована што ти се образује око чмара, или скрорјела говна која ти висе о гузне длаке, то је тек прича за себе. Надам се да си о томе почела да водиш рачуна, мора да сам ја много лоше утицао на тебе. А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер. Вокабулар и фразе томе смора: ИЗВИНИТЕ НА СПОЈЛЕРИМА Аутистичан Edgy Cringe Triggered PapaFranku najbolji tjuber Ти би само да се јебеш Мази ми се Плаче ми се Могли би у шетњу Наредни пут, када некога одлучиш да прокламујеш за Дауна, добро размисли, бескичмењаку летаргични. ПОЗЗ ПС - Заборавио сам једну ствар, с обзиром да си конзервисана конзерва туне (конташ, јер ти се пичка нон-стоп осјети на исту) и да си велики хомофоб, знам неке ултрасе па мош с њима кад буде парада заједно да ишакетате припаднике ЛГБТ популације, јер си ти једна од оних што се убаци у руљу па као инкогнито зада ударац у леђа. Ух, много се боље осјећам, напокон сам те избацио из ректума. #батхрт#гентлеман#салти#xd#xDDdd#x

Кад се мало смирила фама око овога, морам да кажем да ми је занимљиво што се ова из приче зове Тома а овај Томдрил. А сви знамо шта "дрил" значи на енглеском хехехе

9. sami su krivi sto su poslali krezubu babu bez pola mozga koja misli da je na marsu.
    kako su lepo izdrilovali one sto nece da pricaju.bacite hejt kada vam dodje mrski n1.

10. Mene samo zanima kako oni svi dodju kuci posle ovoga, pogledaju se u ogledalo i kazu sebi da su ljudsko bice.

11. mislim da su bila 2 drila.kada dodje n 1 da kazu da je lecio ljude dodirom,a kada dodje hepi da kazu da ima kurac od 30 cm i da jebe dobro.
    a i ljubomorne su na ovu sto je dobra i sto jutka nije hteo njih da jebe,pa se skupile na gomilu da je hejtuju jer je bolja.

12. Ne znam, evo vidim pisu po Tviteru kako su ucenjene i kako si o one zrtve. Cim neko moze da te uceni da uradis ovo?!

13. Jedna od ucesnica je bila i likusa koju je takodje jutka spopadao, i koja to objavila. Jer ima jos 3 meseca ugovor u domu zdravlja, i ako ne dodje, nece joj produziti. :)

14. Kako ljudi mogu biti tako bez i malo samopostovanja, stava nekog, obraza.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.