Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ne znam ja koliko tamo ima novaca.verovatno ga nema mnogo,a ni posla.i za osobu koja citav zivot misli da ce je pojesti mrak ukoliko ode van svog zaseoka je posao kod jutke gde jedes govna citav zivot premija.
Ljudi da li se ona kresnula s njim ili nije?
Znaci sve se moze platiti parama.
https://twitter.com/mara_jovicic/status/1104854248548909057?s=21
Hahahhaa opis videa a i sam video
Ne verujem vise da je strah koji upravlja njima, nego neznanje, glupost, sta li. Ne mogu najbolju rec izvuci. To stoji mirno kad se jutka spomene. Al ne znaju za drugo, ne znaju za bolje.
Prirodno bi bilo da oni kojima je najgore, da se najvise bune. Ovi sto protestuju imaju u proseku tri puta njihovu platu. Ali i priliku da vide sveta, da znaju da nije bas taj jutka svet i svja, da ne zavise od drzavnog posla.
Video sam i na fejsu neku stranicu srbija nasa zemlja. Bacim pogled na komentare. Neki profil licnosti je osoba vidno neodrzavana, 50+ godina, zaposlena uglavnom u komunalnim preduzecima, skromnog fonda reci, ali ne libi se da jebe majku i pise najcrnje reci imenom i prezimenom. Znao sam da castle.rs ima odeok i za fb, al nisam znao da pisu imenom i prezimenom toliko. Toliko su zatucani da sumnjam da se mogu promeniti njihovi ograniceni pogledi na svet. Bar ja mislim da je to jako tesko.
Skoro nisam bio ovako podeljenih osećanja, s jedne strane napredno govedo s druge femicid priča i halabuka.
Ma ovaj narod zasluzuje ovog Vucica.
Ali da, slazem se da pare nisu najveci problem. Da ovde ne zivi toliko olosa, fizicki i psihicki zaostalih ljudi razni Vucici, Vulini i Jutke se ne bi ni zapatili. Narod sa imalo samopostovanja ovo ne tolerise ni mesec dana, a kamoli decenijama.
Zola je to sve lepo opisao u Istini, gde je postavio pitanje da li je nesvest uzrok siromastva ili siromastvo nesvesti. I jeste, siromasni smo zato sto smo neobrazovani, bedni, jadni, ne obrnuto.
hot water discovered
Jebiga bombas, ja se stvarno bas trudim da ne budem malodusna. Kapiram da sad to vama izgleda smesno.
Btw ove zene su saucesnici i svako ko ih nazove zrtvama je debil. Onda mozemo i za Vulina naci opravdanje, jer je mozda i on zrtva.
jebem mu mater vučeš nakazu za kurac godinama, kapiram da mu se trćila i slučajno kačila sisama, onakav kakav je rudonja zapenio, ali jebeno mesecima i godinama da ga ložiš pa idi u kurac
Aj bombas ne seri.
Ne seri bombas i ja kazem
šta serem, nedobog da ove napredne branim, pa tačno bi se sa Stašom držao za ruku ako bi im to naškodilo, ali jebeni meseci i godine... koje su to fore i fazoni ne kapiram
kapiram da jutka fura brion.brion svaler
Па као да је то нека загонетка, ти фрикови на власти нису пали са друге планете, они су припадници овог истог народа и не могу бити бољи од тог народа. Говна ми, говна они, ко год дође на власт.
Brt sta ti nije jasno?! Evo izasla je napokon, izaslo jos zena, reklo sta im se desilo. Sad joj mere duzinu suknje, govore da je naturala sise. Evo i ti si to uradio, a cak nisi ni bot.
Ostale se povukle, a ona ce sa svojim imenom i prezimenom da trpi odmazdu sad.
Cudno je sto je progovorila, ovo cutanje je ocito normalna stvar.
mislim na neki bolestan način mi ga je žao, mislim pogledaj taj entitet kalav je, ne mislim samo fizički, već prvenstveno pojava, dikcija i sve ostalo... a ona, jbg slatkača baš, vrh pička, treba i sa te strane posmatrati, kapiram da je povremeno koristila adute i davala lažnu nadu
A pa dobro. Aj da nastavimo da se bavimo njenim likom i delom, a ne legalizacijom seksualnog zlostavljanja.
da li vi jebeno kapirate, mislim na femi botove da će ovakav pristup dovesti do drastičnog smanjenja dobrovoljnog jebanja, drastičnog povećanja korišćenja usluga projateljica noći na jednoj strani i bustovati prodaju vibratora na drugoj? Posle plačite jedna drugoj na ramenu uz čaj od zove dok čitate Elle
Bonbas ume nekad da zasija posebno. Generalno je degenko, to je poznato, al nekad se apgrejduje kao goku u super sajanca, pa postane super degenko