To da li je mizandricna ne znam, ali vise msm da je jedino ljubav prema parama kod nje jaka.
Pa super, ako cemo da se pozivamo na slucajeve iz Amerike u kojima su muskarci ugrozeni, evo i ja cu da se pozivam na slucajeve iz Saudijske Arabije kad su zenska prava u pitanju.
ja se ne pozivam na slucajeve iz amerike, zato sto i ovde ima milion slucajeva kad zena opali samarcinu muskarcu, kad mu nabija rogove, kad ga psihicki muci itd itd, pa im niko ne sudi zbog toga....i ne kazem da nije tako i u slucaju prema zenama, samo sto bi femi nacisti ako vec oce nesto da postignu mogle malo da govore i o drugim slucajevima....nego sam taj primer iz amerike samo naveo cisto da se vidi cime se zene sluze kad oce da ispadnu zrtve
Cekaj jebac, gde sam napisala boli me patka?! Mada me boli za osobu kao sto je Vojtehovski. Ne mogu o njoj da razgovaram kao o primeru za bilo sta iz prostog razloga jer je zena hiljadu puta dokazala da je olos.
I zasto izmisljate da je sagovornik rekao nesto sto nije, prejudicirate i slicno? Nije vas malo blam da to radite kao odrasli ljudi?
Mada me boli za osobu kao sto je Vohtehovski. Ne mogu o njoj da razgovaram kao o primeru za bilo sta iz prostog razloga jer je zena hiljadu puta dokazala da je olos.
pa i nas boli za jutku lik je dokazao da je govedo xd
iz Saudijske Arabije kad su zenska prava u pitanju.
Veruj mi na reč, ne možeš ni da zamisliš kako žene žive tamo. Kako 98% progresivnih evropljanki može samo da sanja. Znaš koliko ih boli pička da se cimaju za ženska prava.
Meni je samo neverovatno kolko ovaj seoski oborknez ima moći i snage da se koprcaa srazmerno svojoj maloj sredini. Da organizuje kontra mitinge, isključuje kablovsku ljudima da ne gledaju ovu (ako je istina to), preti...
Pa brate koj je kurac bre taj Jutka, običan provinciski aparatčik...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
To da li je mizandricna ne znam, ali vise msm da je jedino ljubav prema parama kod nje jaka.
Pa super, ako cemo da se pozivamo na slucajeve iz Amerike u kojima su muskarci ugrozeni, evo i ja cu da se pozivam na slucajeve iz Saudijske Arabije kad su zenska prava u pitanju.
Pa normalno da je to pitala jer po zakonu silovanje se ne racuna ako zena dozivi organizam
Хахахах то је та логика Пез боли мене патка за мужемрзништво него види како смо МИ тек угрожене
Ех... ко вас не зна скупо би вас платио
jedan s tankim vratom npr
ja se ne pozivam na slucajeve iz amerike, zato sto i ovde ima milion slucajeva kad zena opali samarcinu muskarcu, kad mu nabija rogove, kad ga psihicki muci itd itd, pa im niko ne sudi zbog toga....i ne kazem da nije tako i u slucaju prema zenama, samo sto bi femi nacisti ako vec oce nesto da postignu mogle malo da govore i o drugim slucajevima....nego sam taj primer iz amerike samo naveo cisto da se vidi cime se zene sluze kad oce da ispadnu zrtve
Cekaj jebac, gde sam napisala boli me patka?! Mada me boli za osobu kao sto je Vojtehovski. Ne mogu o njoj da razgovaram kao o primeru za bilo sta iz prostog razloga jer je zena hiljadu puta dokazala da je olos.
I zasto izmisljate da je sagovornik rekao nesto sto nije, prejudicirate i slicno? Nije vas malo blam da to radite kao odrasli ljudi?
citamo izmedju redova
Onda ne znate da citate kako treba.
pa i nas boli za jutku lik je dokazao da je govedo xd
Aha, a kad je Vojtehovski seksualno zlostavljala nekog muskarca?!
Veruj mi na reč, ne možeš ni da zamisliš kako žene žive tamo. Kako 98% progresivnih evropljanki može samo da sanja. Znaš koliko ih boli pička da se cimaju za ženska prava.
vojtehovski zlostavlja svakog muskarca koji je gleda i slusa.
Pa dobro, neko kamenovanje na utakmicama manje, vise. Vrv si u pravu.
Шта прича овај бамбус
da li bi se ti odrekao prava zarad ugodnog zivota?
bambus hahahahahahhaa
ja ne bih, nema tih para... samo kažem
Jebač presretač, stekao si vrlo moćnog neprijatelja.
Meni je samo neverovatno kolko ovaj seoski oborknez ima moći i snage da se koprcaa srazmerno svojoj maloj sredini. Da organizuje kontra mitinge, isključuje kablovsku ljudima da ne gledaju ovu (ako je istina to), preti...
Pa brate koj je kurac bre taj Jutka, običan provinciski aparatčik...
ma jebes ti tu sredinu koja ga izabere za predsednika.tada nije bio vucicev lik.
ne radi se o njemu, to je poruka svima da
mogu da rade šta hoće ako su sa psihopatom, tako se moć pokazuje