Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
bitno je kako se zaposlila.
jedan predsednik neke opštine je morao da padne zarad opstanka drugih, kao što padne neki nebitniji diler s vremena na vreme
boji se sns izgubiti jutku. ti jaki lokalci naprave neke svoje stranke ko sto je JS u jagodini i usidre se tu. bolje jutka u saci nego posten politicar na grani hehe
https://www.blic.rs/vesti/hronika/novi-sad-nasilje-pretukao-devojku-przio-peglom/8xn1jss
e vidiš to je debil, one što fizički nasrnu i maltretiraju kao ovaj direkt na robiju... ne odgovara ti doviđenja, ko si ti da peglaš moronu
smatram da imam izuzetan njuh da procenim dal neko laze ili ne govori potpunu istinu.
elem....evo sad gledam ovo kod ove ogavne tatjane vojtehovski koja verujem kad bi dobila musku bebu da bi ga onako stiskala za jaja cim mu se spuste u skrotum i zavrtala ih samo zato jer prezire muski rod.
i sta je sledece, slusam njenu izjavu, kaze kako se odigralo sve na pocetku....ona je otisla on je spopao, ona odustala od tog posla on joj mesecima slao poruke kako je zelka i volka i sta sve ne, ona nije nikom govorila nista osim sestrama koje su se ZGROZILE kakav je.....kasnije vremenom on smanjuje broj poruka koje salje, ali i dalje salje...e sad, agonija se nastavlja u trenutku kad ju je sestra zamolila da li moze da ga pita kad moze da ode kod njega u kancelariju da razgovara oko posla..
E PA CEKAJ JEBIGA SAD, SPOPADAO TE, SLAO TI MESECIMA JEZIVE PORUKE, TVOJE SESTRE ZNAJU KAKAV JE MATORI PERVERZNJAK ODVRATNI, ZNA DA SE NE CUJES SA NJIM DA MU NE ODGOVARAS.....AL TE IPAK PITA E JEL MOZES DA GA ZAMOLIS KAD MOZE DA ME PRIMI U KANCELARIJU (STO BI OPET ZNACILO DA VEC IMAS NEKI ODNOS SA NJIM DA SE ZNATE AKO MOZES TAKO NESTO DA GA ZAMOLIS, NECE BITI BAS DA MU NIKAD NISTA NE ODGOVARAS) I PLUS AKO TVOJA SESTRA ZNA KAKAV JE I STA TI JE RADIO STO TE PITA DA GA ZAMOLIS DA I NJOJ TO RADI
dobro, al kakav ovaj debil ima veze sa ovim slucajem o kojem pricamo
Пезос проценио и оценио, курва је користољубива нема шта
А за овог лика Манијаче ако се испостави да се та тортура десила треба самопомоћ увести нема друге
nema, nego da ne ostane neprimećen, ipak je mnogo zajebaniji slučaj od napaljenog čilca
inače, svašta bih mogao da vam napišem POTVRĐENO o DM Palmi i kompaniji, al ima da se piše bogaoca i mrzi me da pokrećem sad i tu temu
edit: u suštini sve loše što ste čuli o njemu je vrv istina
pa jeste, al ovo je bukvalno slucaj kao kad neki pas rastrga nekoga...jbg ne mozes mrzeti sve pse zbog tog jednog
a zene, tj ovaj femi talas upravo to gura, svi su muski isti evo vidite kako je ovaj isprzio peglom zenu, svi su takvi
msm tukle bi i one kad bi fizicki bile jace da se ne lazemo....najveca laz je da kad bi zene vladale svetom da ne bi bilo ratova, tek bi onda bilo
nego jeste ispratili onaj slucaj kad je riba prijavila lika za zlostavljanje da je prebio, lik valjda dobio 7 godina zatvora, i ona sva ucmeljena pricala kakav je pakao prozivljavala to vece kad je prebijena....i na kraju izadje snimak te veceri kako se svadjaju i ona utrci u lift u kom ima KAMERA i pocne sebe da udara pesnicama u glavu hahaha i istrci kao iz lifta onako panicno kao da je upravo prebijena...i kad se to otkrilo lika kao puste, a njoj niko nista nije dobila ni prekrsajnu prijavu ni bilo sta
Vučić je kupio Blic, ako niste znali uzgred.
Je l' to u Srbiji Pezos?
Zanimljivo da je dobio sedam godina za prebijanje, posto se za ubistvo dobija toliko. Msm znam coveka koji je odlezao 18 meseci ubistvo deteta.
Ama jel to negde pezos napisao da Jutka liči na jabuku hahahahaha
Btw Pezos nemoj Vojtehovski da nazivas ikakvom feministkinjom, zena ima emisiju gde u svojstvu Mitrovicevog pulena pljuje feministkinje i feminizam, pitala je zenu da li je dozivela orgazam dok je silovana i slicno. Znaci nemoj TO da stavljas u kos sa feminizmom, jer je bas zesci opozit.
https://www.kurir.rs/data/images/2019/02/08/20/1760587_profimedia0317614398_ff.jpg
nije u srbiji ovaj slucaj, amerika cini mi se
hahah vojtehovski je najokoreliji muskomrzac, mozda nije feminiskinja al je muzomrzac
opozit mi zvuči slično kao depozit
Мужомрзница једна