Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pogledao sam. Inace na 4chan/pol trenutno kipi sve od kvalitetnih memcuga, keslam se ko majmun za stolom hahaha

2. oni su kontrolisano detonirali dva ruksaka samo lol

3. Javljaj još, Chevu, ništa ja Blicu ne verujem...

4. če vu krije napadače kod sebe u stanu.

5. https://www.blic.rs/vesti/svet/novi-zeland-dzamija-napad-napadac/0cw8wm5

Ovde nema rimuv kebab, ali ima kako pička ubija goloruke ljude i decu, naoružan do zuba

6. kakav overkill u par navrata.

7. Boj na Ivankovcu, Milos Obilic, Marko Miljanov Popovic, Stefan Lazar, Bajo Pivljanin, Novak Vujosevic. Ovo je bilo ispisano na puskama I sarzerima navodno. cirilicom. haha jebem ti koji kurac......

8. Veliki blek to si mogao jedino u informeru procitati

9. Hahah al kako če-vu neprovereno odmah objavljuje da je ubica srbin hahah a lik neki random zelanđanin. To ti je bre neka stečena mržnja prema svom narodu... to imaju ovi iz kruga dvojke i ovi sto odu preko.

10. Pa da je slusao bojnu cavoglave rekli bi da je ustasa, sasvim logicno

11. Zeland: Brenton Tarant, koji nije Srbin, pobio ljude
    Che-vu: ali ja se toliko stidim svog porekla, jeste sigurni da nije Srbin? Mozemo li mu makar prikačiti slušanje Rokija Vulovića. Roki Vulović ga je nagnao da to učini

To vam je taj najvoljeniji mod.

12. Zapata, aj ne budi ljakse, ljubim te.

13. Ok prestajem, samo mi reci odakle ti inicijalna info da je lik srbin i sluša četničke arije?

14. Pazi, ja na poslu, stižu vesti preko mesendžera, ortaci šalju, ja gledam na preskoke, jedan kaže jebote jel ovo neki narodnjak sluša, ja odem u wc, pustim zvuk, nisam skapirao odmah da je rimuv kebab, radim u timu sa par Saudijaca, svi imamo decu, ima 5 hiljada Srba ovde i tipa pola miliona Muslimana, ne znam gde udaram, eto.
    Ako si u stanju da destiliraš humor iz toga, nemoj.

15. Jebote, par blokova od mene već pola sata pršti vatromet. Koji kurac.

16. Chevu vise voli par Saudijaca smrdljivih s kojima radi nego celu Srbiju. Inace jeste lik napisao ona imena sto kaze veliki blek, izvinjavam se na sumnjama. Lik nije Srbin po imenu prezime i poreklu ali jeste u srcu. Slava Brentonu.

17. Tebra, samo ću ti reći sledeće, možda je surovo, ali je to paradigma vremena u kome živimo: o ovome će se pričati maksimalno 5 dana, i neće pokrenuti apsolutno ništa. Ni pozitivno ni negativno. Mada da sam na tvom mestu ne bih hladno i trezveno razmišljao i tripovao bih se.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.