Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Che-vu: ali ja se toliko stidim svog porekla, jeste sigurni da nije Srbin?
ahhahahahhahahabahahha
Chevu je toliki autosovinista da za svoju zenu koja je cistokrvna srpkinja po ocu i materi kaze da je hrvatica jer je rodjena u zagrebu.
Maestro, glup si, jebi ga.
Zapata, gde sam hladan. Da me vidiš sada znao bi.
Ne mogu da ostanem hladan posle gledanja onoga.
Ostao mi na prethodnoj strani post chevu pročitaj ga
Ti si pička glupa jer mislis da ce te neko dirati jer je lik sto je pobio muslimane slusao pesmu na srpskom jeziku u autu. Pa si brze bolje dosao na saljivi sajt vukajlija da se ogradis od toga. Koliko si glup jebote.
Video sam, ok je.
коментари бошњака на вест кидају
“Ali znate ovde je 5000 srba a pola miliona muslimana”
Daj link neki marko
качили су људи скриншотове на фб немогу стварно да аплодујем па качим овде
A, pročitao si. Pa nemoj da gledaš snimke te jbg. Drmni sad bromazepam i neki betablokator i sedi s đecom kući.
чекај бре откуд пола милиона муслимана на јебеном новом зеланду има ли неког дела планете где их нема ко бактерија
Indija, Pakistsn, Bangladeš, Indonezija, Afrika... od svagde ih ima ovde.
Bangladeš kriket tim bio u toj džamiji pred tekmu danas.
jel imas neki podatak da ih ima pola miliona?ili je to tvoje odokativno.ja izguglao.kazu 1 posto stanovnistva...
Nije pola miliona vrv. 100k garant.
Možda meni izgleda više, jer većina su u Oklandu, mahom u kraju gde radim.
koliko su govnjikavo liberalni ne bi me cudilo da se svi izjasnjavaju tamo ko muslimani pederi
Ej al da ne živimo u svetu instagrama gde svako čudo traje pola sata, malo bih se brinuo za ove srpske napise na klipovima puške, za četničku muziku (zna kurac retard ko su četnici nego skinuo remove kebab meme pesmu)... u smislu da bi muslimani izbosne i sa kosova iskoristili sve i pretocili u narativ kako su Srbi zli... ali posto zivimo u svetu instagrama gde svako čudo traje pola sata cak će i retardirani naloženi bošnjaci već sutra biti u fazonu mnjeh daj da drkamo na slike mace diskrecije.
Ništa, selim se na Rarotongu. Dogorelo i ovde.
ovdasnji muslimani,bosanci.bosnjaci kako god zele da budu veci turci od turaka fazon.i to iz nekog 16 veka.