Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kazem vecinom, nisu svi. Stavise, ovdje imas jako finih glavica. Usput, ne branim ni hrvate ni muslimane i mi imamo svojih smecara ali ovdje si gotivniji sto vise ides uz dlaku. Pravi primjer je glupavi zapata

2. Lol Zap dal drkaš Plidua sad hahah
    Pa nije Čampi jebate

3. Ne ne zmaju, razumijem to. Pazi, da je neki musliman ubio neke srbe u beogradu fazon okej bi bilo da me protjerate odavdje i da mrzite i pljujete. I ja bih popljuvao tog indijanca. Ovdje se govori o zlocinu koji svi treba da osudimo ovo su nevini ljudi a ne neki isilovci. Nikad nisam ocekivao da se razumijemo i slazemo oko rata 90tih, to si u pravu ali ovo zdrav razum osudjuje, ne nacija.

4. pravim listu muslimana koje necemo pobiti kad krene opsti rat protiv islama. dodacu i tebe plidu na nju. odmah pored tetka sulje i bivše moje da te upisem.

sjecam se dobrih vremena kad su srbi i muslimani 2001. slavili zajedno zabijanje aviona u blizance haha

5. Гледао сам део снимка јер сам болестан очигледно. Дебилко је пуцао у рендом жену на улици и прегазио је, да би после колима стао да две ликуше пређу улицу

После ће да буде био је фин дечко, пуштао је људе ван пешачког

6. Sjetimo se kako smo Brejvika svi osudili. Tako trebamo i ovaj.

7. Plidu jel tako da je najbolje u nekom Hanoveru kad ne govorimo jedni drugima srbin I musliman nego se oslovljavamo sa nasi smo I pijemo pive :D

8. Smrdite na gnoj svi na ovoj temi

9. Поставља се питање зашто ови јунаци нису отишли у контракторе да рокају исиловце и краду белу технику ко сав нормалан свет. Онда слободно се позивај на Обилиће и Сигисмунда Луксембуршког боли ме рац

10. Tako je veliki blece !!

11. Не знам, избија неки опасан прикривени национализам из Плидуа. Већ ми је пала напамет сцена како држи зелену заставу испред православне цркве и салутира десном руком.

12. Slazem se. Da je lepo kao gospodin otisao da krade frizidere i mikrotalasne, pa turi i zastavu, sta ima veze...
    Ovako je stvarno degutantno.
    Mada realno samo mi Srbi i ovi iz BiH potenciraju to sa srpskim simbolima, ostatak sveta se bavi realnim problemom.
    Nego ne mozemo mi da podnesemo da smo nebitni, pa to ti je...

13. Већ ми је пала напамет сцена како држи зелену заставу испред православне цркве и салутира десном руком.

svi znamo da je pliduu ljevak.

14. Mogli bi i zeni koncert da mu napravimo.

15. Proglasiti Brentona Tarranta četničkim vojvodom.

16. Boljo, tu scenu neces gledati. Mozemo zajedno drzat Njemacku ispred ambasade ako krene kakvo sranje ovdje

17. Мада грдан ми је онај Брејвик нарочито јер је Норвешка толико стерилисана да нису ни знали како с њим после па му дали плејстејшн 4 кад се жалио да му је тројка застарео модел (не зајебавам се). Сада одлежава својих максималних 20 година у бољим условима него 50 посто балканског живља.

Овај је бар ризиковао да налети на неког делију опасаног експлозивом на обуци код хоџе, а Брејвик је децу решетао. Пичке свакако

18. ajmo malo ljubavi za pliduua.
    musliman je, ali nas je musliman <3 <3 <3

19. Boljo, tu scenu neces gledati. Mozemo zajedno drzat Njemacku ispred ambasade ako krene kakvo sranje ovdje

То већ може. Само да није зелена, некако се сав оспем од зелене боје.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.