Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Иначе ова акција реакција спика је пресликана од исламских апологетиста, буквално иста реторика се користи за изговарање мусли покољача
Дакле неки реваншизам је укорењен дебело чим нико не осуђује ово без задршке или макар “али...”
LOL da bre usrali se od moćnih Saudijaca i ostalih arapskih "sila" kojima Izrael briše patos kako si kaže.
Nije, nego puna bulja saudiskih naftaških dolara, jbg.
Plidu na Vukajliji si. Ovde su juce relatizovali seksualno zlostavljanje zene koja zivi nedaleko u Srbiji, da nece teroristicki napad udaljen toliko.
Ne kapiram sta si ocekivao.
Ali vidim stav, pa ono, mogu samo da ti kazem da se gonis u tri lepe, jer srpska javnost zapravo jeste presokirana ovim sto se desilo i sto su neki nasi simboli bili ukljuceni.
Treba poslusati srpske akademike mozda, jer zapata i maestro npr dolaze iz siromasnih porodica i siromasni su generalno i onda ti krivi hrvati i muslimani razumijem ja to. Mozda Srbija osudjuje ovaj zlocin ko zna
danas si dovoljno bosnjackih komentara procitao na ovu vijest. nakacili se na par crnogoraca i kneza lazara. to je taj serbian conection kao. ne pominju poljske kraljeve i druge koje je lik naveo. e to se zove kompleks haha
da se mi razumijemo. ja ne mislim cak da muslimani mrze srbe zbog nekih zlocina koji su pocinjeni nad njima, nego su srbi muslimanima u BiH ruzan podsjetnik onoga sta su oni prije nekad bili - hriscani.
muslimane u BiH najvise boli sto im se negira njihov neki zaseban identitet, a tu su srbi glasniji od hrvata pa i njih vise mrze.
То је зато што нисте покушали Хрвате да истријебите са лица Босне и Херцеговине, него нас. Нико овдје не одобрава овај покољ. Ти само видиш оно што би желио да видиш, и у оној пјесми која наводно позива на клање, као и у нама који изгледа подржавамо клања. Глупа ти је прича за хотеле и не демолирање аута. То прво је само основна пристојност коју би свугдје доживио, а друго је највјероватније продукт тога што БиХ таблице не показују град, тако да нико ни ко би хтио да ти улуби ауто не може знати да ли си Муслиман из Сарајева или Хрват из Мостара.
E tu grešiš, moji su puni kao brod, samo sam ja siromašan jbg, ne troši mi se njihovo.
Elem... idi sa sajta pls.
Pa i nisam vido neko relativiziranje zlostavljanja Sojo, mahom su se slagali da je ona ovnujksa glava kriv.
Samo je Maestro bacao forice tipa "he he ne kapiram šta je čovek loše uradio" po običaju sa zakašnjenjem, kada je već postignut koncenzus i polako se prelazi na druge teme. :)
pa hrvati ne znaju da li su tvoje BH tablice iz nekog muslimaskog ili hrvatskog kraja, sto je poenta ovih tablica u BIH jer se ne vidi iz kog si grada, zato i ne diraju. ostavi jednom neku muslimansku zastavicu da vidimo sta ce biti haha
evo ja sam blizu ferhadije u BL. nikad niko nije dirao vjernike, cak i kad iftare vani svako vece.
Занимљиво да је Плиду као Муслиман идаље мањи антисрбин од Соје
Jednostavno za sve je kriv Muhamed prorok. Elem pitam se sta ce pomisliti muslimani kada se pojave u raju I skontaju da je Bog "nas". Mislim u sustini nece misliti nista nego ce znati sve al ono.. cudnovata stvar.
Запата на Тарзанији: Дај десу избеглице, антифа кучке дахћу за мном
Запата на Вукајлији: Тера муслимане са сајта уочи гнусног покоља
Kako ne znaju pa valjda si gledao onaj klip gdje Ante razlikuje muslimane od hrvata po boji koze i slicno haha imam grb BiH na unutrasnjem retrovizoru zakacen
zapata od para sa tarzanije kupio kokardu.
Имате потребу да се виктимизујете још од завршетка рата како би нас представили као Сатанине поданике. Нико вас не дира у Републици Српској, нити икога боли курац за вас све док поштујете наше постојање и не гледате да нас опет убијате као српске сватове ‘92. Чак штавише нико не може да успије тако као Хрвати и Муслимани у РС, сва права имате, што се скупштинских мјеста а и добијања посла тиче искључиво зато што сте мањина. Медијска слика о нама у Федерацији је толико сулуда да ме и не чуди што имаш такве ставове, али ето заслијепљен си или неинформисаношћу или мржњом, једно од то двоје.
3 faktora utiču u zatucanosti i agresivnosti Towel-headova, nijedna religija nije inherentno agresivna:
1. Mladji su 600 god, dok smo mi preživljavali dark ages dogme i inkvizicije kao tinejdžerske bolesti oni su i dalje provaljivali stvari, nemojte argumente o arapskim naucnicima i astronomima bilo ih je trojica u vrh glave
2. Dosta je u njihovoj istoriji identitet građen na odbrani od agresivnih hrišćana, rat je na naglasku, krstaši itd, dok je hrišćanski identitet građen na time da nas drugi nepravedno jebu.
3. Genetski su tupaviji jbg. Dogovoreni brakovi itd...
Plidu je jedan od retkih gotivnih Balija, valjda zato što je neki kežual musliman, u najboljem slučaju XD
Ma nebitno, najbitnije je da su glave na vukajliji zadojeni potomci malogradjana srbije vecinom.
Ovaj Bolja ce jos da me proglasi za stranog placenika po uzoru na Vucka i Dodu.xD
jebes grb BiH. to ih zbunjuje. meti on džematsku zelenu sa polumjesecom.
pliduu nisi dijete. mozemo se nabjedjivati ko je u pravu u nedogled. ali ti bi oricu da ti udje u kucu iznio baklavice i masirao mu stopala, a znamo ko je i sta je on.
nemoj biti licimur.