Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nama je potreban... volimo da klizi
Mnogo ste probirljivi da znate, a od probirača ..........
...nema sakupljača sekundarnih sirovina, da znamo.
E moj decxko, da si u Japanu, kako bi ti poštovao sekundarne sirovine.
ne nego nema ušivača tkanina glupko
Nego, bebop, da li bi voleo da budeš tema naše nedeljne sesije bukakea, a?
mogli bi da snimimo nešto i onda konvertujemo u hentai...
ja ću da budem Hošari Natagama
Ne, sada iz inata neću, a i na dijeti sam.
Sasvim uzgred, kažu da je sperma relativno niskokalorična.
ja sam čuo da je litar sperme ko jedna čaša kokakole :P
Da, bebop, decxko, nema šanse da se ugojiš.
Alergican na lateks? Koji hendikep!
Ko je pominjao spermu ? Ja sam mislio da su u pitanju japanski bukkake rezanci :O
evo ga i gambi, sigurno imamo trojku fakjea! ajde i ti bebop lebat da napravimo svingers...
Moram da priznam da mi je Gambi seksi sa tim šlemom.
Gamby je sigurno probao http://3.bp.blogspot.com/_Q3k27dA5IUg/TPzo0gzVcqI/AAAAAAAACac/rTO4rIh0WWU/s1600/bukkake%20udon.jpg
treba da vidiš gambija uživo kako ima seksi kosicu i šmekerski pogled ispod oka.... gambić :*
Približava se dan kada ću prisustvovati okupljanju, tada ću osetiti kakvog ste kova svi individualno a i kao zajednica.
Bebop definitivno ispada iz kombinacije, Gambi je sasvim in, ako zna šta oću da kažem.
http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I