Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nikad manje se nije pričalo o koroni a nikad više je nije bilo.

Barem kod nas, bukvalno ne postoji naznaka da pandemija jos hara a svi znamo da je tu.

2. К У Р Л Е Б А Л О
    У
    Р
    Л
    Е
    Б
    А
    Л
    О

3. Nema teorije da je ovo stvarno postojalo i imalo upotrebu u stvarnosti, neki epski trol visprenih deretićevskih novinarčića sig

4. Do askurđela sam čuo da ljudi spominju, doduše većinom kao zajebanciju.

5. Kako to mislis Smo?
    Pa svako ima svoje pretke jos mnogo mnogo pre belog orla i bele pcele.

6. ovo je neko napisao negde iz zajebancije, i primilo se.

7. Naravno batke, imam problem sa terminologijom jer ne zvuči kao logične reči sa etimologijom kojoj je moguće ući u trag, već više kao skup nasumice odabranih slogova spojenih u nešto što zvuči dovoljno arhaično i zajebano da ljudi kliknu na naslov.

8. na termine misli smoklja.

9. Haha šmo je tata lingvistike

10. Da bi pamtio/pratio 16-og pretka u rikverc, to je minimum 1000 godina istorije. Ptolomejovići bi se zamislili.

11. Kurajber, Askurđel, Kurlebalo, Kurđel, Kurđun, Sukurdol, Ožimikura (oliži mi kurac bukv), hihihi svi u sebi sadrže KUR kao KURAC hihihih alaj smo smiješni.

12. Naravno, to se sve može naći u Kur'anu Časnom.

13. kad smo kod toga, sta ti je u rodnom srodstvu punica?

14. Isto što i tašta

Tašta/tast - punica/punac

15. Da bi pamtio/pratio 16-og pretka u rikverc, to je minimum 1000 godina istorije. Ptolomejovići bi se zamislili.

Zar nisu beli orlovi i bele pcele iz 17. veka?

16. Isto što i tašta

Tašta/tast - punica/punac

heh. nisam imao pojma

17. Zar nisu beli orlovi i bele pcele iz 17. veka?

Dragoslav Bokan likes this

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.