Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo neko moje misljenje. Dss sigurno preko 7 posto a mozda i prebace 8 mada tesko. Ceda prelazi cenzus 100%, radikali ne prelaze i dveri tesko da predju, mislim da su na granici i da ce im faliti 10ak hiljada glasova. Urs sam ubedjen da ne prelazi ali isto tako sam
Bio ubedjen i prethodna dva puta tako da tu ne bih smeo nista da kazem za njih(mozda ga izvuku u kg, zajecaru i slicno). E svi su ubedjeni da je tadic jaci od djilasa ali meni je zdravorazumski da djilas bude jaci posto je tadic vio glavni kada je ds bio na vlasti ali posto smo narod sa kokosijim pamcenjem ne iskljucujem nista. Cak sta, meni bi bilo logicno da tadic ne predje cenzus tako da tu nemam nikakve prognoze. A sns sam bio ubedjen da nije narod toliko glup i da ce biti ispod 40% ali nikada ne treba potcenjivati glupost naroda tako da mozda i budu preko jer imaju duplo jacu kampanju od svih stranaka zajedno.
Sto se koalicija tice moje neko predvidjanje je da su ovi izbori raspisani iz dva razloga i to:1. Sns nikad nece biti jaci pa hoce to da iskoristi a drugi je da planiraju da naprave 2/3 vecinu da bi mogli da menjaju ustav i pravice koaliciju sa cedom, tadicem(ako predje), manjinama i dacicem (dacic ako ne udje u vladu verovatno bi ga uhapsili jer malo malo pa mu u medijima pominju sarica i slicno ali pretpostavljam da je jak igrac i ima ledja i podrsku) u slucaju da ne udje u vladu a ostane na slobodi dacic bi na sledecim izborima imao preko 25% ako ne i vise.
Ps. Verovatno moj najduzi post na forumu
Pps. Cudi me da bruce, covek koji je umetnik je u stranci koja gusi medijske slobode, cenzurise net i ide sa najgorom mogucom demagogijom, mada sam ga jednom pitao oko toga tako da sad necu pitati vec samo konstatujem.
Ppps. Moradoh ovde da postujem posto zakljucasd onu temu za prognozu izbora dok ja iskucah post
Nije Advokado. Mada nisam razumio tvoj post, ne vidim kakve veze ima sa mojim.
код мене у дворишту увијек има мачака, храним их често, увијек се враћају, свиђа ми се њихова искреност, хехе
Imam porodičnu kuću u Maloj Moštanici, ali živim u stanu. Inače volim i mačke, ali na drugi način. Mogu da volim svoju mačku, ali ne tuđu. A psa mogu da volim bilo kog, uličnog, komšijskog, samo ako sa njim uspostavim neko prijateljstvo.
Милоше, тражио сам ја на теми да се закључа, због регуларности такмичарског процеса лоло
Отворите тему за та предвиђања.
ах, пси. данас био на фудбалу са вукајлијашима и када смо кренули кући, курајбер помазио неку луталицу која нас је пратила до излаза са аде. вјероватно га нико није помазио ко зна колико временских дионица. тужњикаво, некако.
Јбт, колико је ово тачно и у мом случају, а да ми је тек сад први пут пало на памет. Лол
Откуд ово, народ ће се сада сажалити на Чеду, или ће нешто посебно увидети? Зашто баш сада ЛДП, какву је то политику водио у периоду од прошлих избора, осим "Вучићу, приими ме!"?
Ali jesu tužnjikavi, pokušavaju da nađu nekoga kome bi se prilepili, neki čopor, čoveka, nešto... Valjda ih vuče instinkti u zajednicu. Postoji vuk samotnjak, da li postoji pas lutalica samotnjak?
Psa moš da povedeš na pecanje mačku ne hehe.
Златна рибица фтњ!
sudeći po iskustvima i nekom načinu opservacije, ne bih rekao. lutalice su čekaoci.
Zato što čeda kaže da je njegova politika i vizija u potpunosti ostvarena u politici naprednjaka (on je to kao sve zastupao deset godina pre njih, ej), pa je pošteno da i on koristi ono što je patentirao.
Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица? Булевар Ратка Младића? Па нека му је са срећом, да и њему сване.
Ceda ce uvek imati tih pet posto, malo narkici(jer etiketiran je ceda da je narkoman pa smatraju da je za legalizaciju) malo lgbt, malo muftija i muslimani, malo neke nevladine organizacije, malo devojke koje glasaju za cedu zato sto je sladak (cak sam i to cuo kao argument), malo ljudi koji sebe smatraju urbanim pa im kao logicno da za njega glasaju jer sadrzi rec liberalno i tako.
A zanimljivo je da koga god znam da je za sns i pitam ga sto za sns vecina ne zna da kaze zasto je za njih.
Pa opisao si maskiranog lika koji se noću smuca kroz tvoj kraj. Koliko znam, živiš u CG (ako grešim, onda moj post stvarno nema nikakvog smisla) a u poslednje vreme u medijima u Srbiji svako malo javljaju da su zapalili kola ili bacili bombu pod prozor nekom novinaru Vijesti, Dana i slično. Pa mi palo na pamet da tvoj noćni prijatelj ide na takav nekakav zadatak.
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/449925/Na-prvi-pogled-ovo-je-obican-papagaj-na-drvetu-Ali-ako-pogledate-malo-bolje
A ne, ođe se svako malo uždi neko auto ili se ispali rafal na nekoga, nego u moje naselje u zadnje vrijeme kradu dosta. Samo je od naše kuće bilo ukradeno 4-5 stvari u zadnjih pola godine.
Ne gledajte klip jer lika skoro ništa razumio nisam, mumla, a piše u About o čemu se radi. Haha.
http://www.youtube.com/watch?v=qW5RQZZzJCI
http://www.youtube.com/watch?v=3ROaJTovhyw
hahaah ovaj lik prica ko da se navario mnogo i baguje