Podijeli sa Vukajlijašima

1. Troll level 9000. Da mi nije mrsko, sad bih se registrovao i sam.

2. ja sam bukmarkovala i registrovaću se još kolko sutra :DDD

3. Ovde se vredi registrovati.

4. Zamolio bih da se troluje iskljucivo suptilno, inace ce se upropastiti ideja.

5. takođe. el vi svi jedete bunike il šta?

Једемо. Зашто не једеш и ти с нама, па да товаримо брата Чемпија?
    Више сам очекивао од тебе... :)

6. Zamolio bih da se troluje iskljucivo suptilno, inace ce se upropastiti ideja.

Jesi ih pitao nešto?

7. Nisam, nemam sad koncentraciju, mora to lepo da se osmisli. Zato i kazem, greh bi bio da neki pocetnik ili lenjivac unapred izminira potencijal tro(lo)vanja oca Ljube.
    P.S. Nesto mi govori da je Faca otac Ljuba, a sad je sve ovo procit'o.

8. A tooo znači ono o. kod imena!

9. moderator koji mi je obrisao jučerašnju definiciju nek mi se napuši pet centi dugačkog roze debrecinera
    poštovanje

10. http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2011/078/f/5/pinkie_pie_is_watching_you____by_kefkafloyd-d3by3pd.png
    Не знам где је тема о Понијима, па ево овде. Нек' неко копира тамо ако хоће.

11. Ау, како дојајно...

12. Why are niggers always buried 12 feet deep?
    Deep down they're good people.
    Ja kasam ovo vidio oplako sam

13. Sunce ti jebem, ja ne mogu da verujem. Sajt je suvo zlato. Pa kaže.

Ja sam rodjen 28.06.1989 na Vidovdan Veliki Srpski praznik i to tacno 600 godina posle bitke na kosovu,i zelim da kazem nesto o sebi o svojim manama i grehovima koji me sputavaju i ne daju mi mira, pokusavam da se promenim i polako truid se ulazem napore,naime ja sam izgubio nevinost pre 2 godine predao sam se poroku bluda i posle silnih napora da se to ne desi desilo se ...ali ja i dalje nisam potpuno klonuo duhom hvala Bogu sada me muci ta cinjenica da nisam se jos pokajao stid me da izadjem pred svestenika i Boga Oca i okajem Greh svoj.Jos imam i neke grehove kao sto su Laz prema devojkama ,Gordost ponekad,spominjanje uzalud imena Gospoda Boga...to je od vecih grehova nadam se da ne Gresim ...Volio bi kad bi mi dali neke korisne savjete za mene i moju dusu koja zeli da nadje mir i spokoj. Ja sam jos inace i 3 najmladje dete u svojoj porodici imam brata koji je stariji od mene 7 godina a sestra 9, ja sam dete koje nije bilo u planu da se rodi ali Dao Bog. U ratu sam izgubio Oca sa nepunih 4 godine u ovome oradzbinskom ratu nesecam se oca ni malo.Hvala vam unapred. Mir i Radost od Gospoda

14. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/314920/Anonimusi-danas-ruse-ceo-internet
    Засхто нам то радите анонимуси децко
    Елем ај нек неки мод одбагује ону тему о акти

15. P.S Ако желите самном да полемишете онда вас молим да то радите преко листе општења на овом сајту.

AHAHAHAHA!

16. odo da odigram dotu dok još imam vremena.... :(

17. које су у ствари пичкице ти анонимуси, само се курче како ће да оборе, фб, јутјуб, ми ћемо ово ми ћемо оно, и све курац, обарају ту неке гранд сајтиће,... немој се курчите кад не можете ништа да урадите шабани

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.