Podijeli sa Vukajlijašima

1. Али јесам ли ја луд или су они прошли кроз црвено?
    Јер је њему трепнуло зелено и кад је пролетио упалило се жуто, што значи да онима није могло бит' зелено никако

2. Kриви су подједнако. Чак је онај што је погино можда мало више крив.

3. Реално више су криви ови што су кроз црвено прошли, бар ја на то тако гледам, греота јес', далеко од тога да није, али да су испоштовали семафор, не би дошло до овога, овај идиот би само пролетио и ето...
    Не знам колико је дозвољена брзина онамо, али и да је возио 100 опет би их стрефио, не би могао да закочи сигурно.

4. Ovi su se provukli kroz treptuće žuto u fazonu "valjda neće biti ništa" a ovaj drugi lik je rokao 160 kroz grad i mislio se u sebi "imam žuto i bole me kurac".
    Oba su u prekršaju. Da je išao 50 kao što je i propisano, mogao je komotno da zakoči.

5. Не постоји трепћуће жуто кол'ко ја знам...
    Њима није могло да буде жуто све док се овоме црвено не упали, чак мора да прође секунд или два црвеног свијетла да би се њима почело палит' жуто па зелено, тако да је он проша кроз чисто црвено, то је сто посто.

Кења ми се и од ових морона што лете, има два лика поред моје куће, пролазе по 170 док један дан не поперим плугове и изорем цесту или посадим лежећи па ће онда на курац да возе толико.

ЕДИТ: А да је иша' 50 закочио би лагано, то стоји.

6. Ovi što su izginuli su prošli kroz crveno valjda, dok je audi prošao kroz trepćuće zeleno. Da je išao sporije prošao bi kroz žuto ili bi stao da je kojim slučajem bio normalan.

7. Za sranje i izazivanje nesreće je kriv ovaj što je izginuo. Za ubistvo je kriv ovaj drugi i treba ga jebati u zatvoru, što se neće desiti.

8. Ovi su se provukli kroz treptuće žuto u fazonu "valjda neće biti ništa"

Nop. Nije zuto u isto vreme.
    Ja gledam na to tako sto klinac u polu je definitivno neiskusan voyac koji je dobio od matoraca auto treci put ove godine da ga vozi. Mozda su popili ali po njegovoj brzini u kojoj je usao u raskrsnicu, mislim da jednostavno nije video crveno svetlo (svima se to desava ma koliko dugo vozaci bili). Sa druge strane, onaj drugi je paljevina totalna. U neku ruku ga razumem da je i pored toga sto je isao jedno 120 sa mosta, nagazio da stigne na trepcuce. Neiskustvo i glupost.
    Al uuubedjen sam po kretanju onog pola da klinac nije vozio ni 50 puta auto. Da su se zapricali i da nije mogao da isprati sve te stvari i jebiga. ide nekom konstantnom brzinom. Nije video crveno.

9. Прошли су на црвено. Свако ко вози зна да не може да буде истовремено жуто на оба правца, то су глупости. Али с обзиром да је пијан и возећи 100 преко ограничења изазвао удес са смртним исходом, у нормалној држави не би имало шансе да се спасе од затвора. Овде остаје само да нагађамо шта ће бити.

10. Овај што их је покосио ће добит' не више од двије године ја вјерујем...
    Отежавајућа околност је што је пио и што је летио, али ће вјероватно одбрана да се позове на питање ДА ЈЕ ПОЛО ИСПОШТОВАО САОБРАЋАЈНА ПРАВИЛА ДА ЛИ БИ ДОШЛО ДО УДАРА?
    одговор ће сигурно бит' НЕ и ту ће се преломит' суђење и тако...

Мој комшија ударио једног пјешака, само га мало одбачио и трчао за њим да види је ли му што, овај се усрао и побјегао и одведе га у хитну, не знам како али се покрене поступак, дошли на суђење, пита судија вјештака ДА СЕ ВОЗАЧ КРЕТАО ПРОПИСАНОМ БРЗИНОМ ДА ЛИ БИ ДОШЛО ДО УДАРА?
    Овај рекао НЕ, одма' крај суђења, добио додуше условну, али крив свакако.

11. Ja gledam na to tako sto klinac u polu je definitivno neiskusan voyac koji je dobio od matoraca auto treci put ove godine da ga vozi. Mozda su popili ali po njegovoj brzini u kojoj je usao u raskrsnicu, mislim da jednostavno nije video crveno svetlo (svima se to desava ma koliko dugo vozaci bili).

Па отприлике или је кренуо оно на фору АЈДЕ НЕМА НИКОГА ПОЛАКО ЋУ и онда кад је видио овога усра' се и то је то..

Моја мајка је тако једном прошла кроз црвено, видим ја пичи она, не осврће се много и само пролеће, укопа се у мјесто на сред улице и вели ШТО УРАДИХ ЈА ОВО, несвјесно тотално....
    Али ту је гужва, има и острво, па није било проблема срећом.

12. Na semaforu imaš ČISTO ZELENO svetlo koje može da trepće pre paljenja žutog. Žuto gasi zeleno i može da postoji ISTOVREMENO sa crvenim dok se žuto ne ugasi, u tom trenutku na drugom semaforu stoji CRVENO i kad se na ovom prvom ugasi žuto sekund posle se na drugom pali zeleno. NEMOGUĆE je da oba semafora imaju u isto vreme žuto, može samo da na jednom budu zajedno žuto i crveno dok je na drugom čisto crveno. Oba vozača su dužni da stanu i na crveno i na kombinaciju crveno/žuto, s tim što vozač koji ima kombinaciju, a realno NE MOŽE da zaustavi vozilo ima pravo prolaska bez kazne.

Dakle, jedan od vozača je mogao preći na žuto/crveno kombinaciju, ali drugi je MORAO biti zaustavljen jer je imao čisto crveno. Trepćuće žuto je na celoj raskrsnici i označava prekid u radu semafora.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%80_%28%D1%81%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9B%D0%B0%D1%98%29

13. АЈДЕ НЕМА НИКОГА ПОЛАКО ЋУ

Ma jok, nije ni stajao na semaforu, isao je konstantom

14. Али брусе, овај поло није могао да има ни комбинацију жуто црвено, него је мора' да има чисто црвено јер је ономе трепћуће ЗЕЛЕНО, то је сто посто сигурно.

15. Da ne ulaziim u krivicu, moram napomenuti onima koji ne znaju - sa Mišeluka se ludaci sjure maksimalnom brzinom jer je Bulevar poznat po tome što ako taj prvi semafor presečeš u trenutku paljenja crvenog onda do ŽS imaš sva zelena svetla idući 60 na sat. Takozvani "Crveni bulevar", odozgo svi jurcaju.

Nevezano s tim, 1,1 promila alkohola u krvi su meni mera krivice. Kojiškurac za volanom pijan?

16. Kružni tok je majka.

17. Па с обзиром колики је монголоид овај са аудијем, било је само питање времена кад ће некога убити. И да нису ови улетели у раскрсницу. Треба га метнути на пешес година у затвор, после му неће пасти на памет да седне у кола.

18. Ovaj napaljenik je vozio audi r8 što mu sređuje amnestiju odmasadaodma!
    Ajde da je sleteo sa mosta u toj brzini (gde je inače ograničenje 80) pa manje-više (teren pod nagibom i tako to) al brate on je pičio par raskrsnice dalje.

19. To i ja pričam Neše, totalno me ne interesuje semafor - išao si 160 i bio pijan, kraj priče.

20. Meni su se iste stvari desile bar 3-4 puta. Jednostavno si odsutan sekundu i prodjes. Druge sekunde si vec tu i ne verujes da si prosao. Ja u takvim situacijama samo gas da se izgubim sa raskrsnice. Nema stojanja i SKK sam uradio ili rikverc i slicno. Imao sam srece