Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Od druga maceha radi u firmi gde je otac od ovog lika neki direktor...al fora je sto kaze da uopste nisu nesto imucni, prosecna porodica, i audi nije od ovog malog nego od nekog druga...navodno je mali u tom nekom zajebanom drustvu ko zna kakvih glava pa vozi povremeno audija od druga..
Jebote kojih crnih 90km na sat, lepo se vidi na snimku da je proleteo kao raketa kroz njih. Enemi vestak sta kaze to se odma uzima kao tacna cinjenica
јебеш сва ова срања, гледајте српског педера како ПРИМА награду за мјузикл у америкама, ја ништа луђе нисам видео скоро
http://www.youtube.com/watch?v=gE6lNFdB-QY
Negde pročitah da je procenjena brzina 160km/h
Naravno, ne važi ako je u pitanju oficir, kurir ili tako neki bitan lik
+1
Čita sam neđe da Ameri namjerno koriste 5.56 kalibar zbog toga.
Kapiram da se naročito isplati protiv gerilskog stila ratovanja kad je protivnik u manjim grupama i uglavnom u divljini ili ruralnoj sredini.
Reka bih da je kalaš praktičniji kad protivnik ima dobru infrastrukturu. Jebi ga, lako je srediti ranjenike kad braniš npr. grad sa više bolnica
У куриру или у телеграфу?
Идете ми већ на курац, узмите израчунајте колико му је секунди требало за неку раздаљину па погледајте на мапи колика је та раздаљина и престаните јебено да серете о 160 км на сат. Баш зато што нећу да ме ико прави будалом а понајмање курир и телеграф и зато што размишљам својом главом сам и рачунао, можда није најпрецизније али сам бар сигуран да говнари лажу како зину.
Mislim da je u pitanju Blic Žena :)
Ljudi, mislim da smo rekli šta smo imali, da ne polemišemo više.
Ako 1% skonta da ne treba jurcati za zelenim svetlom i prolaziti na crveno, onda ovaj klip i nesreća nisu uzaludni.
Ja sam redovno jurio zeleno, sad ću debelo da razmislim.
U Zemunu ti troje iza tebe jebu majku ako ne prođeš na trepćuće zeleno...
...četvrti vadi utoku.
ja sam sad detaljno analizirao i izracunao brzinu, kretao se 130km na cas....znaci govnari novinari moraju da preuvelicaju bar malo
Него, читам коментаре на Блицу, нешто ме занима, доста људи пише да је Поло имао условно зелено за лево? Ја нигде на раскрсници нисам видео условно за лево, то је скроз бесмислено. Али одакле знам, постоји ли то на тој раскрсници..или је то доказ колики дебили возе аутомобиле.
Cini ti se enemi da ne ide brzo zbog ugla snimanja, da je snimano sa strane pitao bi se da li su proleteli auto, prepariran mamut ili kojot i ptica trkacica.
Ja se sa tim ne slazem jer ne vidim razlog da se nekome vozacka oduzima ako za to nema osnova. Cak i da se donese takva uredba ne bih se slagao sa njom jer mislim da je glupost. Pre bih oduzeo vozacku nekome ko 15min zadrzava saobracaj jer ne ume da se uparkira ili nekome ko uleti u jednosmernu ili suprotan smer slucajno. Da, slucajno.
Zajebavaš?
О јбт, да ли ме зајебавате? Ништа ми се не чини, рачунао сам јер ме је занимало, написао сам како, ако неко зна неки бољи начин изволте. Ево и Пезос је дошао до закључка да није 160. Занима ме како је рачунао чисто да упоредимо.
Зато што не постоји. Има само одвојен семафор за лево, али онда су остали смерови затворени.
Let mi ges, "ve je s kroz te".
Ali "ekskluzivan snimak"
EKSKLUZIVAN
Razumijem ja da novinari koriste sve i svašta da povećaju tiraž ali zbog ovoga treba oduzimat novinarske dozvole i slat te ljude na ove akcije za obnovu od poplava. Da nisu ovi troje poginuli više bi me ta riječ u naslovu iznervirala od udesa.
Tako je Enemi, postoji samo uslovno desno. Samo ako nema pesaka i drugih vozila na putu u koji se ukljucujes mozes desno i to u skroz desnu traku. I obavezno moras da stanes i pogledas da li ima koga ko ima prednost.
Fala bogu da nije 160, enemi, novinari jedu govana al nije brate ni ispod stotke, što je opet mnogo, za pijanog čoeka nije ni trotinet.
EKSKLUZIVAN
Razumijem ja da novinari koriste sve i svašta da povećaju tiraž ali zbog ovoga treba oduzimat novinarske dozvole i slat te ljude na ove akcije za obnovu od poplava. Da nisu ovi troje poginuli više bi me ta riječ u naslovu iznervirala od udesa.
+100
koje govno moraš da budeš da na ovo okačiš EKSLUZIVNO, sve mu jebem
Не знам, мени је доста ове теме, "званичне резултате даће истрага". Здравпо