Podijeli sa Vukajlijašima

1. Него, сад видех неку рекламу за Спрајт. Неки лик скида брус некој сисатој и мучи се, и онда у сред тога почне да се дере "МАМА МАМА".

И онда крај рекламе.."ипак вам је мама потребна".

Надам се да сам пропустио неки део рекламе, зато што ми је ово преболесно лоло

2. Pa pazi ovako, nemam pojma koja je razdaljina i mrzi me da sad tražim na karti gde i šta, ali može dobro da se vidi ranije na snimku da nekom ko vozi normalnom brzinom treba oko deset sekundi od ivice kadra do raskrsnice. Ovom što vozi nenormalnom brzinom treba ispod 3 sekunde.

E sad, ili oni voze 40-50 a on vozi 120-150 ili on vozi 90 a oni 30.

3. Zajebavaš?

Dobro malo sam preuvelicao

4. Ај зајебите више са лицитирањем брзине и ко је крив. Овако може до сутра а нико не може ништа да докаже. А и није нека тема, изгинули клинци јбг. Идемо даље.

5. Ako je Audi prošao na zeleno, zeleno je pa da je išao 300. Njegova stvar pošto postoji kazna za prekoračenje brzine, kad prekoračiš duplo direktno zatvor, ne moraš da ubiješ nikog. Imaš semafor sine, gledaj. Na crveno staješ.

6. Duplo + 20 km na sat.

7. Dobro malo sam preuvelicao

A možda malo, meni tu recimo ima materijala i za štrojenje, pa tek onda oduzimanje dozvole.

Aj daj bože da požure ovi iz gugla s onim kolima što sama voze pa ajukurac, nema više da puštaš juče spuštena muda po drumovima u tatinom audiju, ima da nas voza kompjuter okolo ko invalide jer za drugo realno i nismo.

8. Kakvo uslovno lijevo? Kod nas ima uslovno desno. Jes', eto presječe cijelu traku, uslovno...
    Jebote, pa to u Britaniji ima, uslovno lijevo, jer je na suprotnom mjestu volan i suportne vozne trake. Isto kao što oni nemaju uslovno desno. Ko je to provalio za naše puteve da postoji?

9. Nego samo da kažem da ko voli sladolede a u finansijskoj je nemogućnosti ili jednostavno ne želi da daje pola dnevnice na porodični sladoled kupi prašak za pravljenje sladoleda.

http://i.imgur.com/xz7Cm1h.jpg

Košta oko 0.60 centi, treba ti 200 mililitara vode, mikser i plastična činija. Piše ti na poleđini proizvoda kako se pravi, 3-4 minuta ukupno, staviš u zamrzivač i ljepota.

Nije ovo ništa novo al mi nije padalo na pamet do sinoć kad mi drug reče da on tako odavno pravi sladoled. A ukus je skoro pa isti, nema razlike.

10. Postoji uslovno levo jebo vas ali je raskrsnica drugačije regulisana.

11. Ti si lud :)

Ima zabrana skretanja u lijevo. Ali uslovno lijevo na našim putevima, nisam čuo da postoji.

12. Ima na novosadskom putu, sećam se. Posle Grmeča i Altine ili kako se zove, gde počinje pravac sa po 3 trake pre mosta.
    http://img259.imageshack.us/img259/5945/semafor.png

13. Макароне, коментаришу људи на Блицу да је Поло имао условно лево. Ја то видео у животу нисам. Али рекох да нећу више на ову тему.

14. Ja nikad u svom životu čuo nisam za uslovno levo. Evo ovo je prvi put.

15. To kontam da je moguće jedino ako je ta ulica gde se skreće, jednosmjerna, pa nema opasnosti iz suprotnog pravca.

16. Пази, причамо о условном левом за раскрсницу на којој се десила ова несрећа.

17. Vido i ja u Londonu uslovno levo, čisto sumnjam da ima na toj raskrsnici.

18. Nije mi logično na onoj raskrnici gde je bio sudar da ima to uslovno lijevo. Ovaj zeleno treperi a ovi uslovno lijevo. Pa to je put u pogibiju. Onda su krivi ovi sa semaforom, nisu normalni. Ja prvi put čujem.

Totalno nelogično, a ako je to tačno, svu saobraćajnu gamad što je radilo na tome u zatvor!

19. Nego samo da kažem da ko voli sladolede a u finansijskoj je nemogućnosti ili jednostavno ne želi da daje pola dnevnice na porodični sladoled kupi prašak za pravljenje sladoleda.

A ukus je skoro pa isti, nema razlike

Pa i nema ako si mnogo trtljao pa ti iščupali jezik motorcanglama i bitno ti samo da je ladno i da se topi u ustima.

Bilo je baš na ovoj temi čini mi se do jaja recepata za domaći sladoled, otprilike te izađe 150 kinti činija recimo veličine kao za onaj veći kvatro. Eto ja koristim već par godina jedan takav recept, gotovo očas posla, 100% prirodno i praviš od čega oćeš, preporučujem lešnik, čokoladu i rum ili nes kafu, jedino ne ide vanila, skupi štapići a one arome već ne bi stavljao.

20. Ma nema ova raskrsnica jebo vas lebac, rekao sam da postoji u Srbiji, ta je neka tema bila.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.