Nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi
Vozač prevoznog sredstva, svejedno kojeg, odgovaraće ako ostavi bez pomoći osobu koja je povređena tim prevoznim sredstvom. Za to je predviđena novčana kazna ili zatvor do tri godine. Ukoliko je zbog nepružanja pomoći unesrećena osoba teško povređena, kazna je do pet godina zatvora. Ako unesrećeni usled toga umre, kazna je do osam godina zatvora.
Dužni su da stanu da pomognu. Barem da pozovu 192, 194
Inače, policija će u zvaničnom izveštaju morati da objavi koliko je ovaj brzo išao a skala zakucava na mestu kada dođe do sudara, slično crnoj kutiji. Ja sam nekako sračunao da je išao oko stotke tačnije 95-100 a ova dvojica koji su prethodno prošli oko 45-50. Jebiga sada, nije da sam Horejšio...
Naravno da nisi. Da jesi ,sad bismo znali pri koliko je obrtaja ovaj vozio, o cemu su pricali, zasto je iskompleksirana moroncina i koji ce biti srednji kurs evra na dan 17.8.2016
Brate te kamere na semaforima najčešće nemaju radar već snimaju samo prolazak na crveno/tožu svetlo jer im se senzor samo tada pali i kamera slika. Postoje i te kamere o kojima ti pričaš ali obično nisu na semaforima nego negde između semafora zbog praktičnosti i veće verovatnoće da ćeš brže voziti tu...
Tako da je ovaj možda i slikan, videćemo.
edit: Čak sam i gledao kako kamere snimaju iliti slikaju sa jednom Bohovom komšinicom, neki znaju o čemu pričam.
Ima tih dosta ovamo u Bosni, pa valjda ima i u NS, jer je ipak veliki grad.
Dođe ovako
Počinili ste prekršaj iz člana 44. stav broj 6/06 a koji je utvrđen stacionranim uređajem za mjerenje brzine (marke "TraffiStar SR 520") gdje je ustanovljeno da ste vozili 120 km/h i istovremeno prošli na znak crvenog svjetla na semaforu
Ovde izgleda samo ja polozio testove ucenjem lolo
evo za saobraćaj
Vozač prevoznog sredstva, svejedno kojeg, odgovaraće ako ostavi bez pomoći osobu koja je povređena tim prevoznim sredstvom. Za to je predviđena novčana kazna ili zatvor do tri godine. Ukoliko je zbog nepružanja pomoći unesrećena osoba teško povređena, kazna je do pet godina zatvora. Ako unesrećeni usled toga umre, kazna je do osam godina zatvora.
http://upravusi.rs/bezbednost-kat/krivicna-dela-koja-ukljucuju-nasilje/krivicna-dela-protiv-bezbednosti-javnog-saobracaja/
u stvari ovo je za vozača koji napravi saobraćajku
Znači ništa od toga. Ovi što su prolazili su glavne baje u društvu po sistemu BRATEEE, VIDO SAM SVOJIM OČIMAAA!
Небитно и да је 120-130. Ако 'оћеш да се издркаваш, одеш лепо на отворен пут. А те мајмуне што развлаче по граду преко 100 би требало све у затвор.
А и не знам који је курац овом ћоману да пролази на црвено. Није да није крив, ал' опет.
100% sam siguran da ne smes da prodjes pored smrskanog auta i da ne uradis nista.
Dužni su da stanu da pomognu. Barem da pozovu 192, 194
Inače, policija će u zvaničnom izveštaju morati da objavi koliko je ovaj brzo išao a skala zakucava na mestu kada dođe do sudara, slično crnoj kutiji. Ja sam nekako sračunao da je išao oko stotke tačnije 95-100 a ova dvojica koji su prethodno prošli oko 45-50. Jebiga sada, nije da sam Horejšio...
evo ja vam sad tvrdim da je isao izmedju 115 i 130 pa cemo videti
a bio sam ubedjen da moze da se odgovara ako ne pruzis pomoc zivotno ugrozenom
Naravno da nisi. Da jesi ,sad bismo znali pri koliko je obrtaja ovaj vozio, o cemu su pricali, zasto je iskompleksirana moroncina i koji ce biti srednji kurs evra na dan 17.8.2016
dobro je da neko nije stao da napravi selfi pored smrskanog auta
ma još je kočio
išao je više, šta lupate koji kurac
u trenutku udara mu je zakovalo na 160!
uuuu šta bi dao da znam srednji kurs!
edit:
Odakle ti to?
Brate to je audi, tu nista ne zakuje.
u trenutku udara motora, ostaje brzina pri kojom je udario motor
to nisi znao ili podjebavaš?
Brate pravljeno je da zakuje :) Baš zbog ovoga...
i da li ste znali da postoje radari kod semrafora sa kameriom da snima prekoračenje brzine, ili i to podjebavate?
znaš ono, ideš 100 na sat kroz raksrcnicu i eto ti fotkice u koverti na vrata pa se ti jebi po sudu?
jel vi vozite auta ili bicikle?
kontam da ovaj sa audijem ima fotosešn
Brate te kamere na semaforima najčešće nemaju radar već snimaju samo prolazak na crveno/tožu svetlo jer im se senzor samo tada pali i kamera slika. Postoje i te kamere o kojima ti pričaš ali obično nisu na semaforima nego negde između semafora zbog praktičnosti i veće verovatnoće da ćeš brže voziti tu...
Tako da je ovaj možda i slikan, videćemo.
edit: Čak sam i gledao kako kamere snimaju iliti slikaju sa jednom Bohovom komšinicom, neki znaju o čemu pričam.
http://www.registracija-vozila.rs/2013-08-29-14-51-28/2013-10-16-13-07-09/policijske-kamere-novi-sad-saobracajni-prekrsaji
evo ovde piše šta snimaju...
http://www.registracija-vozila.rs/2013-08-29-14-51-28/2013-10-16-13-07-09/policijske-kamere-kontrola-brzine-i-prekrsaji
evo, bg ima i jedne i druge
edit: pederi nisu stavili još jednu u bul Milutina Milankoviča koja nekada radi a nekada ne
Ima tih dosta ovamo u Bosni, pa valjda ima i u NS, jer je ipak veliki grad.
Dođe ovako
Valjda bude i na ovoj raskrsnici.