Podijeli sa Vukajlijašima

1. Znam brate šta dođe, bavim se saobraćajem...

"TraffiStar SR 520"

Zastarelo, FAMA jebe :)

2. Ma reko i ja da seru za 160, novinarska posla. A sad, nezgodno je što sa snimka ne možemo baš sto posto precizno da izmerimo udaljenost a i vreme koje merimo je dosta kratko pa se lako izgreši, da možemo sad da izađemo tamo na teren i snimimo situaciju kako treba uboli bi ga u ribizlu pa i da nismo te sudske veštice.

Svejedno, ispod stotke nije pa da jebe jež ježa, najbolje da prebijemo po pola i kažemo nekih 120-130.

3. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, Prekršajni sud je primio zahtev za pokretanje prekršajnog postupka 23. maja ove godine. Tada je za volanom bio srednje alkoholisan, imao je od 0,51 do 1,2 promila alkohola u krvi. Za to je predviđena kazna od 6.000 do 20.000 dinara, a dobija se i šest kaznenih poena, i vozač se isključuje iz saobraćaja.

Pre toga, odnosno 11. aprila ove godine, Prekršajnom sudu je podneta prekršajna prijava protiv Vranića zbog toga što je izazvao saobraćajnu nesreću zbog neprilagođene brzine i vršenjem određene radnje, a da se prethodno nije uverio da je to bezbedan način.

I naravno, nase azurno sudstvo i jos azurnija administracija rade svoj posao. Kad bi samo sve ubice i pijance drzali u zatvoru i oduzimali dozvole, pola sranja na ulicama se ne bi ni desavalo.

I da

Tada je za volanom bio srednje alkoholisan, imao je od 0,51 do 1,2 promila alkohola u krvi. Za to je predviđena kazna od 6.000 do 20.000 dinara, a dobija se i šest kaznenih poena,

Poserem se na zakon po kom sam ja morao da platim izmedju 15 -30 000, dobio 3 meseca ZABRANE UPRAVLJANJA VOZILOM i 6 kaznenih bodova zbog toga sto mi nije radila zadnja pozicija, a o.51 promil nema zabranu i ima manju novcanu kaznu.

4. Poserem se na zakon po kom sam ja morao da platim izmedju 15 -30 000, dobio 3 meseca ZABRANE UPRAVLJANJA VOZILOM i 6 kaznenih bodova zbog toga sto mi nije radila zadnja pozicija, a o.51 promil nema zabranu i ima manju novcanu kaznu.

Ja sam za 0.81 dobio tri meseca zabrane, 7 soma kaznu i 6 poena. Mada ti si bez pozicije opasniji, jer voziš tehnički neispravno vozilo.

5. Ja nemam dozvolu već 3 godine.

6. JEste, ja sam opasniji sto sam u sred bela dana, u toku voznje, na autu od 20 godina ostao bez zadnje pozicije, a ti koji si cirkao i svesno seo u ispravno vozilo si ipak manja opasnost. Tesko slamanje kurca.
    Mislim, ne kenjam tebi, nego glupost u zakonu.
    Alkoholizam ni po kom osnovu ne moze biti u rangu sa pozicijama, migavcima i slicno.

7. Има забрану све преко 0.5 промила.

8. Moj auto je u tom trenutku imao 25 godina, ali nebitno, pre neko što kreneš proveriš da li rade svetla, štopaljke i žmigavci. Jbga to je pet minuta posla, a uštedi puno para. Što bi dao lopovima kad može tebi da ostane. I čisto da se zna, gledam da ne pijem kad god vozim, ali nekad mi se omakne.

9. http://www.amss.org.rs/images/files/prekrsaji-i-kazne.pdf

Ево вам, прелистајте, можда се укењате од казни па возите одговорније. :)

Иначе Гази, за 0.51 је 3 месеца забране.

Да не испадне да паметујем, ја први нисам поштовао правила, задњи пут сам направио мању саобраћајку, тј лику је мало напрсао браник, имао сам 2.01 промила. Напрсао браник али ту спадају ове казне у задњој колони. 120-150 000 дин казне, 16 поена и 10 месеци забране.

Од тад на весеља идем искључиво таксијем.

10. Брате, све ми неки трнци пролазили кроз ноге док сам гледао ово, је л ово монтажа нека или је ова толико опичена?

https://www.facebook.com/photo.php?v=708571192522380&set=vb.444491188930383&type=2&theater

11. Al što ima sisu...

12. nije montaza, gledo sam i gore snimke i slike gde se sve penju jebeni retardi, bukvalno dobijem napad panike dok gledam...
    nego, interesuje me nesto, prebacite video na 2. minut...videcete sa desne strane neki parkic i gomilu drveca, koji su od zgrade udaljeni nekih recimo 30ak metara, preko puta ulice....a dal bi ova kokoska ovako sa vrha ygrade mogla da skoci i da padne na to drvece, iako je tolika udaljenost od drveca do zgrade?

13. Pa tu ima bar 30 spratova. I da padne na bilo šta, ne bi je sastavio ni sajdžija

14. Ovo je ništa za onog Rusa što se sa tri prsta drži za konstrukciju neku, a dole 100 metara ponor. Kad god gledam saserem se od straha.

15. Pa tu ima bar 30 spratova. I da padne na ne bilo šta, ne bi je sastavio ni sajdžija

Osim ako padne na te balone napred, naravno.

16. Gledo sam tog ludaka. Na neki kran se penje beše?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.