Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Да одговорим овом Милошу. Ја не трансферишем, не мислим да сам у праву, ја јесам у праву. Апослутно не узимам у обзир људи мишљење који су гласали за ДС, СПС, УРС, НДС. Још ако су млађи од мене, а говоре ми да трансферишем, тек их сматрам мајмунима којима треба налупати пар ћушки да не лапрдају превише. Странке за које гласали, биле су на власти, урнисале су земљу, њихови гласачи немају право на мишљење. Тачка.
    Да ли ме је срамота што сам гласао за СНС? Донекле није, донекле јесте. Ја нисам гласао за СНС да би радила исто што ДС, а то ради. "Тешка реч" је постала нови "Утисак недеље". Мени се то не свиђа.
    Оног тренутка кад на власт дође нека нова странка са махом новим људима, онда они који буду бранили СНС, неће имати право да нападају никог.
    И уколико та нова странка буде окренута Истоку, а не да се пошто-пото гура у дупе Западу (са Запада бих једно прихватио сарадњу са Ле Пеновом странком), гласаћу за њих.

    to je druze zato sto ako bi ukinuo celu televiziju onda bi to bilo toliko ocigledno i svi bi mogli da upiru prstom u njega...ovako moze da se manipulise, vidis i na sopstvenom primeru da si popusio pricu kako on nema veze sa ovim...''jer da je hteo da cenzurise onda bi cenzurisao sve, a ne samo njenu emisiju koju ionako ''niko'' nije gledao''

    Пезосе, не знам колико година имаш и не знам да ли се сећаш како је Митровић склонио Минимакса са Пинка. Почетком 2000. године у "Максовизији" су гостовали "Индексовци". Мићко и Петрући су у емисији, која је ишла уживо, најављивали своју "Опроштајну представу" и у емисији су правили зајебанцвије на рачун Слобе и Мире. Митровић, тада подгузна мува Мире Марковић, је преко пејџера послао поруку Минимаксу у којој је писало "Готов си!" Минимас је склоњен са Пинка, прешао је на Палму, а следеће недеље је ишла емисија Миодрага Попова.

    Да је Вучић стварно толико психо и прави диктатор, не би имао слабе људе око њега који му, што својом неспособношћу, што недостатком карактера, само праве штету. Прави диктатор планира сваки корак, зна какви су људи око њега и зна на кога може да се ослони. Вучић нема способне људе око себе да би могао дуго да влада. Свака власт је падала због слабих људи унутар владајуће гарнитуре па је народ увек вођен инатом гласао на следећим изборима.

    Оставите ви наводну цензуру медија, 'Ајде да разумем гласаче ДС-а да се буне, али нису јасни они који гласају за ДСС и радикале, зашто је бране кад су и сами годинама тражили укидање њене емисије.

    Вучићеве грешке су много веће од укидања једне јебене емисије једне неотесане новинарке.

    Шта са овим?
    1. Два кењавка на местима министара правосуђа и полиције. Не зна се где је више корупције и злоупотреба службеног положаја, а ова двојица само константују да говно смрди, а ништа не умеју да предузму.
    2. Вишемесечна најава борбе против тајкуна, а епилог свега је враћње пасоша Мишковићу, остали тајкуни се и не помињу.
    3. Решавање афере око Колубаре није ни започето. Само бучне најаве и ништа више.
    4. Борба против трговине дрогом је табу. Погледајте Лазаревац. Била је петиција грађана да полиција реагује, нико није реаговао.
    5. Није склонио Чучковића са власти у Обреновцу. Чучковић је лично одговоран за поплаве, а он уместо у затвору, и даље седи у својој фотељи, а људи се смрзавају у имповизованим просторијама својим оштећених кућа.
    6. Постављање Радомира Николића на место градоначелника Крагујевца. Ако је већ СНС преузео власт, није било потребно да син председника државе буде и градоначелник јер ће његово именовање утицати на пад рејтинга напредњака. Николић ће проћи у Крагујевцу као Веља у Чачку.
    7. Није ухапсио Ђиласа и Шутановца иако је на сва уста говорио да постоје докази да се они кривично гоне.

    Да ли је вама важније ово од посла Оље Бећковић?

  2. 7. Није ухапсио Ђиласа и Шутановца иако је на сва уста говорио да постоје докази да се они кривично гоне.

    8. Nije uhapsio Dinkića, a u Skupštini je pokazivao njegovu robijašku košulju, pa je posle s njim išao u koaliciju.

    Да ли је вама важније ово од посла Оље Бећковић?

    Naravno da nije. Samo, trebalo je da napišeš: Da li je vama ovo važnije od sasvim slučajnog ukidanja svih emisija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom koje kritikuju postojeću vlast. Ajd da vidimo koliko će Kažiprst da opstane. Nešto mi dvosmislen komentar voditeljke u poslednjih deset sekundi ovog jutrošnjeg klipa.
    http://www.b92.net/video/kaziprst.php?yyyy=2014&mm=10&dd=29&nav_id=917391

  3. Nemam energije a mislim da nema ni svrhe da ti odgovaram na sve ovo. Sto rece neko samo mi nije jasno kojom logikom dolazis do svega ovoga. A sve ovo si naveo i opet ti nije On kriv!? A meni iskreno nije vaznije jer mi je od svega ovoga vaznija sloboda govora i misljenja. Nisam glasao za nikoga koje si naveo gore. Poz, nadam se da te nisam uvredio. Svako dobro tebi i tvojima.

  4. није било потребно да син председника државе буде и градоначелник јер ће његово именовање утицати на пад рејтинга напредњака

    ЗАШТО СЕ О ОВОМЕ НЕ ПРИЧА У МЕДИЈИМА? КОМЕ ОДГОВАРА ПАД РЕЈТИНГ НАПРЕДЊАКА?
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/09/15/8359160/Aleksandar-Martinovic-527-2.jpg

  5. Pa ovaj Fender je čudesan!

    2.0 verzija.

  6. 8. Nije uhapsio Dinkića, a u Skupštini je pokazivao njegovu robijašku košulju, pa je posle s njim išao u koaliciju.

    И ово.
    Код мене у Ћуприји је цео ОО УРС прешао у напредњаке. И опет ником ништа. Задржали су своје позиције у јавним предузећима. А овакви као ја смо били потребни за револуцију. Е, то су неке ствари због којих сам се покајао што сам гласао за СНС. Десила се промена власти, а онда су некадашњи властодршци почели да прелазе у табор напредњака вођени оном: ако не можеш да их победиш, придружи им се.

    Зато је боље да људи масовно изађу на гласање па као немају за кога да гласају да допишу свог кандидата или странку. Боље неважећи листић него мала излазност. Мала излазност погодује партијама са малим рејтингом да пређу цензус. Овако да је на изборима било макар 10% неважећих листића, да видиш каква би фрка била. Мислим да би једва три странке (коалиције) прешле цензус.

    ЗАШТО СЕ О ОВОМЕ НЕ ПРИЧА У МЕДИЈИМА? КОМЕ ОДГОВАРА ПАД РЕЈТИНГ НАПРЕДЊАКА?

    То је онај стадијум власти кад си толико опијен да мислиш да је сваки потез генијалан. Радомир Николић као градоначелник Крагујевца је велика грешка, али изгледа да руководство СНС-а, то неће да види. Сваки његов потез биће гледан кроз највећу лупу. Шта год добро или лоше урадио, биће предмет расправа. По мени, ово јесте грешка.

  7. Bushido
    Hahaha Caro jbt prema tebi osećam onaj nivo praznine i ništavila koji osetim kad izdrkam na patuljke.

    EDIT: Prvih desetak sekundi nakon svršotine

    Aha, primetio sam.
    Zato si išao kao muva za balegama, za mojim postovima i pratio me i na kraju POPUŠIO BANANU JER SI PGLU

    LOOOOOOOOOL

  8. http://mondo.rs/a740387/Info/Drustvo/Suzana-Trninic-se-oprostila-od-Kaziprsta.html
    Biće da si u pravu, valdemare, i drugi su to primetili :)
    Sklanjaju se nepodobni, nemamo baš goli otok (još uvek), al' biće neka investicija da narod sam sebi iskopa raku.

  9. Кад си већ поменуо, Фендере, реци нам шта се дешава са Палминим шпијунима у Ћуприји? Је л' решен тај проблем или и даље буше и раде шта хоће под заштитом Радосава Ђорђевића званог Раде Билдер?

  10. Generalno, ko ne kapira da je na vlasti ekipa koja je učestvovala u najvećim sranjima u zadnjih 25 godina taj nije normalan ili je nedovoljno informisan

  11. Sklanjaju se nepodobni, nemamo baš goli otok (još uvek), al' biće neka investicija da narod sam sebi iskopa raku.

    Evo sad će Vulin da otvori radne logore :)

  12. Чекај мало, па Утисак недеље је био критичан према ДСС-у и не само Утисак, него цела Б92 телевизија, па ником из ДСС-а није падало на памет да их уклањају. Да се пљувало, пљувало се, али се поштовала њихова слобода говора, иако слобода не резултира увек објективним новинарством.

    П.С. Да мало изботујем:

    http://www.b92.net/news/pics/2014/10/21/69604741754462383bb9c2554553523_640x427.JPG

    ДРЖАВОТВОРНИ ПОКРЕТ ДО ПОБЈЕДЕ!!!1

  13. Evo sad će Vulin da otvori radne logore :)

    Pa ovi sto su na socijali ce morati da rade za te pare. Rekao Super Mario. Arbeit macht frei!

  14. Кад си већ поменуо, Фендере, реци нам шта се дешава са Палминим шпијунима у Ћуприји? Је л' решен тај проблем или и даље буше и раде шта хоће под заштитом Радосава Ђорђевића званог Раде Билдер?

    Ништа, господа се распиштољила. Сад су сви напредњаци. Заклињу се у Вучића, лижу сав онај шлајм којим су га засипали годинама уназад. Радета Билдера нико не дира иако човек има 70 и кусур пресуда. Код нас стално неке пуцњаве, убиства, вађење ножева, тешке саобраћајке...

    Ето, застарео случај човека који је кривицом свог послодавца остао без руку. 10 година нису могли кривца да приведу. Нису 10 година могли да нађу где станује.

    http://www.pomoravskevesti.com/index.php/vesti/vesti-iz-cuprije/item/585-cuprija-zastareo-slucaj-gonjenja-gazde-zbog-koga-je-sasa-ilic-ostao-bez-ruku

  15. Радомир Николић као градоначелник Крагујевца је велика грешка, али изгледа да руководство СНС-а, то неће да види. Сваки његов потез биће гледан кроз највећу лупу. шта год добро или лоше урадио, биће предмет расправа. По мени, ово јесте грешка.

    Дефинитивно. Али главни проблем је како да овакви гласови дођу до централе странке. Шпијуни су толико добро инфилтрирани на високе позиције да одмах елиминишу сваки покушај конструктивне критике. Време ће показати зашто је то лоше. За двадесет година, па нека је за толико, али истина увек исплива.

  16. Evo i sad kazite da nije istina:

    https://www.youtube.com/watch?v=xSubLXsy7hs

    Edit:

    Stigao vam CNN da vam radi NJUZ:

    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/506705/Startuje-televizija-N1

    Direktor programa za Srbiju, urednik i voditelj političkog tok šou programa “Pressing” biće Jugoslav Ćosić. Maja Žeželj će raditi Dnevnik sa ekipom novinara među kojima su Maja Dragić, Milan Sarić, Branislav Šovljanski, a tu su i Minja Miletić koja će voditi “Novi dan” – jutarnji program, zatim Igor Božić, Zoran Stevanović, Tanja Veselinović, Voja Stevanović...

    Sve ekipa sa B92, krem naseg "objektivnog" novinarstva. Bata Sale lupa a? Nisu korporacije a?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.