Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja sam trolovao kad sam rekao da trolujes... :) Znas kolko me "tangira" Vucela...

2. Ovakve stvari bi trebalo ignorisati, ponekad mi se cini da namerno tako daju neku ispravnu informaciju, a pogrese neki detalj, samo da se prica o Vucicu.

Nisi ti slučajno doktor nauka.

3. Brzo pomoć!!!!!

Napisati potprogram koji dati broj incha pretvara u cm (1in=2,54cm).napis program koji za unete delove trake u inchima izračunava ukupnu dužinu trake u cm.. Duzine se unose dok se ne unese 0

4. u kom jeziku se pise taj potprogram, i sta bese potprogram na srpskom, nesto kao funkcija, klasa, sta?

5. begin
    input x
    y=x*2.54
    print Y
    end

6. Ako je lagao, voleo bih da čujem koju teoriju zašto mu ide u korist da laže o tome.
    Nemoguće je da je priča "da privoli i narod da radi k'o konobar/magacioner/i sl. za bednih 700 dinara dnevno jer je On mog'o u Engleskoj gde ljudi zgrću milione da radi za pišljive dve funte po satu, a vidi gde je sad, ipak je pravda dostižna", previše je to površno onda, mora da postoji bolje objašnjenje.

Teorija po kojoj se on ovom pričom svrstava među običan narod i sirotinju da bi im bio "bliži" opet ne pije vodu.

Mene sve ovo podseca na ono kultno "nosio gajbice, pa napravio diskoteku". Klasicno proseravanje i pokusaj da se oduseve averidz Srbi.

7. Potprogram:
    float in2cm(float inputIn)
    {
    return inputIn * 2.54;
    }

Program:

float brojke;
    float rezultat = 0;
    void main()
    {
    printf("Daj broj\n");
    scanf("%f\n", &brojke);
    while(brojke != 0)
    {
    rezultat += in2cm(brojke);
    scanf("%f\n", &brojke);
    }
    printf("Rezultat je %f\n", rezultat);
    }

8. Sub Macro1()
    '
    ' Macro1 Macro
    '
    Range("A1").Select
    X = ActiveCell.FormulaR1C1
    Y = X / 2.45
    Range("B1").Select
    ActiveCell.FormulaR1C1 = Format(Y)
    End Sub

9. а иди бре у курац...

10. mislio sam gde ces vece smece od artiljera. kad ono...

11. Smederevska legenda i madjija dr Srdjan objasnjava situaciju oko trovanog limuna:

https://www.youtube.com/watch?v=QS3iJJAZZxk

Co'ek je bogotac! :D

12. Kelt, nisam stigao danas da se zahvalim, ostalo mi bilo još 20mb na fonu, hvala puno! najviše mrzim kad napravim sranje pa mi neočekivano ovako da

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.