Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pohvala Stec. I ja volim ove fake taxi klipove.

2. Izvinte, nisam u toku, ovo faketaxi neka emisija, kako šta? može neki link, nešto?

3. fora je sto je fake fake taksi lololo

4. Trese se astal, monitor mi pleše, podrhatava pod, bruji do ludila....ruše neku zgradurinu u komšiluku. I tako već danima. Fuj.

5. izneseš litru domaće kad im ode šef i zamoliš da malo tiše ruše :)

6. Majav, da nije to orgazam? Simptomi su isti jbg

7. Boxer, baš me nasmeja, čoveče....
    Da, fale još i kamere.

Mislim .... da dodam da se stvari komplikuju. Sada je nastao zastoj (jednosmerna ulica, streč varijanta, samo jedan auto sa priljubljenim retrovizorima), pa svi trube, aman...
    Bruce, radnika ima toliko da mi trebaju dve omanje cisterne žestine. Kreću slave, narod je već navikao na veće doze.

8. Majav, okreni policiju ili bolje inspekciju. Do proleća si mirna.

9. postoje dinamiti koje srushe govedju zgradu od 20 spratova za sekund precizno u milimetar...tacno odrede dokle ekplozija da ide u jebeni milimetar,taj lik sto pravi te ekplozive stoji pored da dokaze,dim mu se priblizi na pola cm i tu stane ni ne ochadi ga ni malo...

10. Čoveče dolaze Francuzi da prave metro u Bg.
    Ljudi žele da nam naprave metro.

Skontali su Bg na vodi da je suluda investicija bez metroa.

M E T R O
    E
    T
    R
    O

11. ни ја, баш је срање осећај

12. :paranoid mode on:
    За 5 година ће се причати како је, ето, Вучко замало узнапредовао у реформама, ал су баш онда решили да га суоче с духовима прошлости и да му сјебу рејтинг.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.