Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To za patku sam najavio, nemoj da vas lažu.
L O L
O L O
L O L
Vido nedavno neki sere u tašmajdanskom parku kod okretnice, sve se za čempres drži. To neki tvoj, Bruse? :)
Ne verujem, neki moj bi garant kenjao sa grane umesto da se za nju drži :)
Svejedno, bio fin performans. Instalirao se tačno kod semafora, autobusi prepuni, publike ko govana. S druge strane govana ko publike, valjda je neki proliv navuko sirotan zarad umetnosti, mislim, posetila ga muza.
Ima Lane Gutović jedan deo u Kabareu kad objašnjava kako je izleteo iz busa na NBG da kenja jer mu bila frka zbog jogurta, a kad je završio i okrenuo se primetio da ga autobus čeka...
http://i.imgur.com/4RsFYqy.jpg
eee da su takve sve vukajlijasice...
umesto sto su ovakve
http://opusteno.rs/slike/2011/10/smesne-slike-12788/ruzna-devojka.jpg
mozda ne smeju
Idi, Bruse, ispade da ljudi koji se bave umetnošćom samo najavljeno kenjaju i vade patke! :)
Štaš, tako preko bare misle da svi nosimo šubare i pečemo malu decu na ražnju.
Unija umetnika bi trebalo da ugasi džoint i zauzme kategorički stav kojim se ograđuje od idiota. Vi koji serete u gaće i jedete pačja govna pred kamerama NISTE umetnici, a ni vi što se farbate u ljubičasto i nosite nojevo perje po knezu. Ne, gospođo Karleuša, ni vi niste umetnik, žao nam je, moraćete da se registrujete kao ugostitelj/zabavljač.
Sreća pa nisam performans umetnik.
Vidiš li ti moja Gogo ščim ja moram da se nosim. A pri tome niti sam kad kenjao (osim figurativno) niti sam kad vadio patku u većem društvu. Daleko bilo, nisam se čak ni farbao, samo sam pio ulje na sceni.
Vidim, bata Bruse, krajnje vreme došlo! Ja bih, eventualno, jedino mogla da najavim spavanje, hrkanje i knjavanje na javnom mestu UZINAT svemu što mi se ne sviđa. Da prespavam ko gospon-žena, a časovnik da ubrzam i da premotam tako neke sranje momente. Ko razume, svatijo je.
Ne može, to je Supek već radio - spavao u galeriji ULUS-a ;)
Vidiš, sad kad malo bolje razmislim, Memedović mu onda isto dođe neki performans umetnik.
Ne brate, Memedović je srpski Dejvid Belami - i onaj se tako jednom zajebao pa ga skinuli sa BBC-ja.
Al ja knjavam sa stilom! Plavuša, a hrče! Dualitet! Metafora-spolja gladac, a u stvari jadac etc...mislim, kad bi krenula sad da "preljevam", hahahah!
sad bi ti dao plus na komentar :)
Ahahaha, odavno sam ja bezplusna persona, brat moj! :D
Al fala ti :)